Ha az autók számát nézzük, akkor ilyen sokan nem dolgoznak munkahelyen? Tudom, van akinek a munkaeszköze, de akkor is rengeteg autót látni hétköznapokon, (utakon, bevásárló központokban) napközben is, és ráadásul nem is mind egy személlyel közlekedik
Nem mindenki kezdi el a munkát ugyan akkor és mindenki más távolságról érkezik be a munkahelyére, ugyan ez van hazamenetelkor szóval lényegében minden idősávban lehet embereket látni akik vagy munkába menne vagy onnan jönnek.
Sokan nem dolgoznak mindennap vagy alkalmi munkákból élnek, így nem elképzelhetetlen hogy egy hétfői napon 2kor látod őket a körúton furikázni.
Sokaknak munkájuk része az utazás. Itt nem a soffőrökről beszélek vagy taxisokszor és az áruszállítókról. Pl: családivállalkozásban kb mindenes vagyok most és gyakran van, hogy random helyere kell mennem ügyeket intézni, autóval.
Van aki munkája alatt szünetet tart és el megy 30 percre autóval valahova. Pl.: KFC drive through.
Vannak olyan emberek akik nem dolgoznak egyátalán.
Nem tudom, rengeteg ember van. Szerintem hülyeség ilyeneken kondolkozni, de most én elkezdtem mert furcsáltam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!