Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok írni olyan kis...

Tudnátok írni olyan kis dolgokat, amik zavarnak avagy felb@sznak titeket?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondoltam:

Háromágú villa, műkarácsonyfa, leopard mintás bármi (csak a leopárdnak áll jól) , valaki vissza kérdez: "ez meg honnan jött" vagy egy vendég: le vegyem a cipőt?, az is, hogy valakinek adok egy ajándékot és jön az hogy: ó nem kellett volna.

:D

#zavaró #kicsi #felb@szó
2020. dec. 23. 14:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedvencem, amikor valaki megjön és megkapja azt a kérdést, hogy “Megjöttél?”. Vagy a “Mizu?”, mit lehet erre válaszolni?
2021. márc. 4. 11:34
 22/31 Sanker ***** válasza:
76%

Több is van, ezek a következők:

Mi a helyzet/Mi újság kérdések, közlekedési szituációk, az egyszerű dolgok amiket megbonyolítanak, értelmetlen szabályok (persze ha nem tartod be, megbüntetnek), étkezés közben megzavarnak például csengetnek, továbbá amikor valaki mellébeszél, miközben ő is tudja az igazat.

Az emberek gondolkodása, logikája különböző dolgokban, helyzetekben.

2021. márc. 4. 13:11
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Az állandó, esztelen, felesleges rohanás.

Az olyan üzletek, ahol nincs kis bevásárlo kosár, csak azzal a batárral lehet vásárolni, és persze hogy képtelenség kikerülgetni őket.

2021. márc. 4. 15:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

De van még...

Állandó kérdés: "Dolgozol? Dolgozni mész?" Mint ha más opció nem is létezne az életben.

Bár nem vagyok egy rohanós tipus, de ha tötyög valaki előttem és nem lehet kikerülni, az felbasz.

Utcán, boltban, egyéb közterületen esztelenül rohanó, "motorozó" kétévesek, azt se látja, merre szalad, de pillanatok alatt az ember lába alatt van ha még visít is akkor pláne feidegel.

2021. márc. 4. 15:19
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valamilyen technikai berendezés nem úgy működik, mint kellene.

Pl. ledob a wifi, nem működik az egér, vagy valamilyen egyéb malőr jön közbe, és nem tudom, mi az oka.

Valamiért hihetetlenül felb.sz, mert azzal kell foglalkoznom ahelyett, hogy a fontos dolgokra koncentrálhatnék.

2021. márc. 4. 17:31
 26/31 anonim ***** válasza:
61%
Maszk.
2021. márc. 4. 20:06
 27/31 PetheD ***** válasza:
100%
Ha valaki, ráadásul nem is idős személy olyat kérdez, amit már korábban is kérdezett, és én válaszoltam. Másodszor még elmegy - velem is előfordul, hogy felejtek -, de harmadszor, negyedszer már nehezen szoktam viselni. Ha nekem mondják több alkalommal ugyanazt, különösen akkor, ha megkértem őket, hogy ne mondják, mert nem felejtettem el, egy idő után azt sem tudom hová tenni.
2021. márc. 4. 21:47
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
az hogy kicsi a pöcsöm
2021. márc. 4. 23:13
 29/31 A kérdező kommentje:

Attól nem szoktatok ki akadni, ha valakinek kilóg az orra a maszkból, akkor már vagy vegye le és szarjon bele vagy hordja rendesen.

vagy akik azt gondolják, hogy vírus nincsen, de a vakcina meg halálos

szerintem itt nem a vírus a legveszélyesebb...

2021. márc. 6. 15:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembejutott az, amikor valakit wc-zés után kérdeznek meg, hogy "na sikerült?" :DD

2021. márc. 6. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!