Tudnátok írni olyan kis dolgokat, amik zavarnak avagy felb@sznak titeket?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondoltam:
Háromágú villa, műkarácsonyfa, leopard mintás bármi (csak a leopárdnak áll jól) , valaki vissza kérdez: "ez meg honnan jött" vagy egy vendég: le vegyem a cipőt?, az is, hogy valakinek adok egy ajándékot és jön az hogy: ó nem kellett volna.
:D
2020. dec. 23. 14:59
1/31 anonim válasza:
Ha valaki szürcsöl vagy - számomra - zavaró módon veszi a levegőt (nem, nem tüdőbeteg). De alapjában véve inkább a fogyasztói mentalitás b*sz fel. Mindenkinek az az első kérdése ismerkedéskor, hogy "Na, és tanulsz vagy dolgozol?", megy is a tiltás olyankor.
F
2/31 anonim válasza:
Glitteres és/vagy neon dolgok, meg ha valaki a technokolt, temperát, fogkrémet középről kezdi el nyomni.
6/31 anonim válasza:
A filterek a tiktok-on. Zavaró nézni értelmetlen, aki használja. Meg az idióta állat játékfejlesztők, akik egy amúgy sem könnyű küldetést időre teljesíts (San Andreas, egy szűk, kanyargós utcában üldözni kell egy motorost teljes forgalomban. A leggyülöltebb játék a GTA, az ötödik rész is egy fos. A másik a Farcry 3, azok a tetűk bárhonnan észrevesznek, hiába fejleszted a lopakodó módot.
7/31 anonim válasza:
#6: RICHTIG akkor vágódik be eléd egy kikúrt autó a San Andreas-ban, amikor motorral kell üldöznöd valakit, és persze, hogy leesel... :D Azt de gyűlölöm én is...
9/31 anonim válasza:
Három dolog jut eszembe. Az egyik (ez jobban zavar), amikor nem hiszik el, hogy azt gondolom az adott dologról, amit. A másik (ez nem zavar annyira), amikor nem abban a tempóban mennek előttem az utcán, ami nekem kényelmes lenne és nincs lehetőség megelőzni azt az embert. A harmadik (na ez eléggé zavar), amikor olyan rokonoknál vagyunk, akik megsértődnek, ha megjegyzi az ember, hogy koszos a tányér. Vagy ha nem is megjegyzi, hanem feláll és elmossa. Nagyon zavar, mert nem szívesen eszek koszos tányérból, ráadásul nem is értem miért kell megsértődni, amikor mindenkinek maradt már koszos.
10/31 anonim válasza:
A kollégáim ,minden mondatuk tele van az “izé” szóval.
Nem tudom miért ,de engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!