Tudnátok írni olyan kis dolgokat, amik zavarnak avagy felb@sznak titeket?
Ilyenekre gondoltam:
Háromágú villa, műkarácsonyfa, leopard mintás bármi (csak a leopárdnak áll jól) , valaki vissza kérdez: "ez meg honnan jött" vagy egy vendég: le vegyem a cipőt?, az is, hogy valakinek adok egy ajándékot és jön az hogy: ó nem kellett volna.
:D
Amikor tötyög előttem a nyugdíjas sofőr, és ő még át tud menni, de én már pirosat kapik.
F
Egyik jobb mint a másik :DD a legrosszabbat lefelejtettem, ami nem más mint az a szar XXXLutz ami úgy hangzik, mint valami áruházzá nőtt szexshop, mellesleg az én család nevem is Lutz,
Hát igen az a TikTok is olyan mint egy vírus, ha bele gondolunk...
az utcazenészek
az ember tudattalanul is elkezd a sz@r zenéjük ütemére lépkedni
hát ez így van
örs vezér terén az aluljáróba a csávó aki mindig a billie jean-t hallgatja full hangerőn és torzít az egész és mellette a csávó aki 2 éve árulja ugyan azt az egy újságot
Gondolom ti is szeretitek a keletinél a "pénztéritőket" könyvekkel a hónuk alatt, meg a hozzájuk hasonlókat...
Az erőszakos kéregetők. Régen volt alkalom, hogy segítettem nekik, adtam aprót, de manapság olyan szinten elpofátlanodott némelyik..
Egyetemre menet/ onnan jövet (megyeközpont) ha 2x minimum nem üvöltenek utánam, vagy kezdenek követni, akkor egyszer sem..
(nem nézem le őket, mert nem tudhatom, hogy mi lesz a jövőben, és ne adj Isten valakim, vagy én, ilyen helyzetbe kerülünk, de ennek vannak jobb módjai is..)
18# Tudom, könnyű ezt mondani, úgy hogy kb. hozzájuk képest kivan nyalva a seggem itthon, de még azzal is jobban járnának, ha nem is tudom elmennének mondjuk takarítani ,meló gyanánt, persze azt is tudom, hogy ez egy ördögi kör amiben vannak.
nekem egyszer majdnem nekem jött egy szakadt pali mert, nem elfeleztem!, hanem az egész szelet pizzát akartam oda adni. Bár lehet nem figyeltem oda teljesen... de hát akkor sem értem, talán a gesztus...
Mikor rokonok csak annyit tudnak kérdezni, hogy mi van az egyetemen, mik a tervek egyetem után, semmi mást.
Gimis magyartanár szinte minden órán elmondta, hogy nincs olyan szó, hogy kihangsúlyoz. Vagy kiemel vagy hangsúlyoz. Ez teljesen belémégett, és vannak egyetemi tanárok, akiknek minden második mondatában benne van, hogy kihangsúlyoznám. Ilyenkor egy percre mindig lefagyok.
Aluljáróban “szervezetnek” gyűjtögetőktől. Volt olyan amelyik utánam futott és a fülembe ordított, volt olyan amelyik, hogy “mondjál már valamit te dagadt bálna”. Ezek után biztos adnék nekik valamit.
A cuki kutyás hajléktalanok, akik egyik napról a másikra másik kutyával tudnak megjelenni.
A Keleti pályaudvar környékétől. Volt, hogy ott adtam el egy könyvet, megfordultam és mögöttem állt már egy hajléktalan a kezét nyújtva. A mekiben alig van ülőhely, hajléktalanok ülnek le melléd húgyszagban, elnézel és a keze már a tálcádban. A KFC-ben odajönnek, hogy parfümöt adjanak el és kiflit eszek. Biztonsági őr, ott dolgozók rájuk nem szólnának.
Sok Netflix tartalom nem elérhető nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!