Ez szerintetek valódi?
Van egy ember a YouTube-on, aki medencéket épít a földből egy bottal és pár egyszerű eszközzel. Nagyon valódinak néz ki, és nagyon sokan szeretik, de olvasgattam a kommenteket és valaki azt írta, hogy ez nem igazi, és ez csak egy számítógépes szerkesztés (azt mondta CGI, de nem tudom mi az). Szóval megfordult a fejemben, hogy ez lehet tényleg nem igazi, mert nagyon nehéz dolgokat csinál és szinte lehetetlen, de én nem látom rajta, hogy ezek nem valódi felvételek.
Itt van egy videó tőle [link] nézzetek meg belőle akár többet is, és írjátok le a véleményeteket, vagy ha egyértelműen látod, hogy ez nem igazi, akkor azt! Hogyha tudja valaki mi az a CGI, azt is írja le! :D
Ez nagyon érdekel engem, remélem valaki tudja a választ. :D
Ahogy csinálja, úgy meg lehet csinálni, pláne ha még puha is a föld.
Én inkább abban kételkedek, hogy azzal a kis bisz-basszal ássa egyedül. Szerintem a felvételek közt segítenek még egypáran ott rendes ásóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!