Ismerek jó pár embert, kik csonkitos videókat nézegetnek bestgore-n, és a társaságukban én érzem magam rosszul, hogy én nem tudok ilyen véres, lefejezős csonkítos videót végig nézni mert rettenetesen felkavar.
Manapság a fiatalok többsége tényleg ilyen videókat nézegetnek élvezettel?
Más ha horrrot néztek. Az emberek nagy része néz horrort. De ha csonkitos videókat néztek kifejezetten a csonkítás miatt és ezt élvezitek is az már pszichés probléma. Minek nézitek?
2020. dec. 17. 18:29
2/6 anonim válasza:
Amikor netezni kezdtem, egyik alkalommal eldöntöttem, hogy rászánok 1-2 órát arra, hogy efféle brutális videókat bemutató oldalakat keresek fel. Találtam is párat, megnéztem, aztán úgy voltam vele, hogy oké, most már ilyet is láttam, kipipálva, de ezzel be is fejeztem. Azóta sem jártam ilyen oldalakon.
2020. dec. 17. 19:26
3/6 anonim válasza:
"Mai fiatal" vagyok, ismerek jópár embert, de senki nem néz ilyeneket, szóval se nem menő, se nem elterjedt
2020. dec. 17. 21:36
4/6 anonim válasza:
Én fiatal vagyok és nézek ilyeneket. Azért, mert szórakoztat. És az a helyzet, hogy nem menő. Sokszor nem is merem bevallani, csak annyit mondok, hogy valami darabolós filmet nézek. Persze itt anoniban más. Számomra sem lesz valaki menő attól, hogy ilyet néz-e vagy sem. Sokan alapból csak azért nézik, hogy szörnyüködjenek. Akiket meg ugyan úgy szórakoztat, mint engem, azokra meg úgy tekintek, hogy random emberek, akikkel egyezik az érdeklődési körünk. Szóval ennyi. De szerintem sem túl gyakori ez, mondom titkolom kell még a barátaim előtt is. Legalábbis azt a részét, hogy szórakoztat.
2020. dec. 19. 00:04
5/6 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből, de mi szórakoztat ezen? Hogy az embert előtted kínozzák, és ő szenved, és meghal, vagy a vér látványa, vagy érdekel az anatómia?
Engem érdekel az emberi szervezet, de én egy ilyen videót akkor se bírók megnézni, mert áttérzem, meg aki videóra veszi, hogy másikat gyilkolják szét azt szerintem a pokol legmélyebb bugyraiba való.
2020. dec. 19. 11:20
6/6 anonim válasza:
Hát van bennem egy kíváncsiság is, hogy hogyan reagál az emberi szervezet, pszihé ezekre. Meg szeretem az erőszak látványát, hangulatát is. Ha ezt a második részét nézzük, akkor ehhez nekem nem feltétel, hogy valódi legyen, amit nézek. Ugyan úgy szórakoztat az, ha színészek megjátszák. Viszont a valódiakon látszik az, hogy egy igazi ember hogyan reagál, szóval a kíváncsiság miatt nem csak színészek által eljátszottat nézek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!