Szerintetek mennyire éri meg manapság tetoválást csináltatni? Ugyebár régebben nagyon menő volt és egyben önkifejezés egyik mondja is ez volt.
Figyelt kérdés
Gondolkodtam tetoválásban,még nem most hanem a jövőben. (2év mulv.) Manapság már viszont inkább csak diszként csináltatnak és a 18-30év közöttiek 25%-a visel valamilyen tetkót. Azt is olvastam ,hogy pár év mulva ez a szám 40%-t is elérheti. 10-ből 4 embernek lesz tetoválása ,akkor is megéri szerintetek?2016. febr. 16. 18:11
1/2 anonim válasza:
Rengetegen írnak verseket, regényeket, csak úgy divatból, miközben semmit nem ér a munkájuk. Akkor most mennyire éri meg írni...? Nagyon nem így kéne felfogni. Nekem is van 5 tetoválásom, nem divatból, nekem önkifejezés és van értelme, a többiek meg nem érdekelnek.
Ha azért akarsz tetoválást, mert az annyira menő, akkor ne csináltass.
2/2 anonim válasza:
De most komolyan, mások befolyasolják , hogy lessz e tetkód??
Ba...meg akkor ne vegyél levegőt mert mindenki azt csinálja... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!