Ügyintéző vagyok a T**öm tele van a csicsas hosszú ne-ktol és kotojelektol, de már van xne y-z blabla is, gondoltam inkább jobb ez így.
2020. dec. 17. 10:57
12/23 anonim válasza:
Igen, raadasul xyné vagyok. Neznek is nagyot rendszeresen, en meg mar 11 eve olyan jol szorakozom ezen :D
Egyebkent, ha ugyet intezek sose volt olyan, hogy ram ne emlekezzen valaki, szerintem emiatt.
2020. dec. 17. 11:48
13/23 anonim válasza:
9.#-nak: én nem doktoráltam, nem voltam színésznő, sem más híresség, tehát nem válogathattam, a házasságkötésemkor -né lettem (akár akartam, akár nem)!
2020. dec. 17. 16:55
14/23 anonim válasza:
választhattál volna, legföljebb utána kellett volna nézni. Egyébként sok előadóművész fölvette az ura nevét, és csak a nyilvánosság előtt használta a lánykorit.
2020. dec. 17. 18:02
15/23 anonim válasza:
Úgy érzem, feladnám a személyiségem, ha az uram nevét viselném.
2020. dec. 17. 18:13
16/23 anonim válasza:
14.#, NEM választhattam, mert NEM volt indokom arra, hogy ne -né legyek! 1967-ben még nem volt kívánsághangverseny, gondolom, te még nem is éltél...
2020. dec. 17. 18:46
17/23 anonim válasza:
#16 Egyrészt éltem, másrészt az, hogy indokod volt-e, vagy lehetőséged sem, az két külön dolog.
Más kérdés, hogy ez 1967-ben valóban nem volt szokás.
2020. dec. 17. 19:12
18/23 anonim válasza:
AZÉRT nem volt lehetőségem, MERT nem volt indokom! Nem voltam híres, ismert, másért nem adták meg. Nem volt "szokás", meg se kérdezték, így volt, tudom.
2020. dec. 17. 19:49
19/23 anonim válasza:
Nem
2020. dec. 17. 20:17
20/23 anonim válasza:
NEM a #14 & #17 vagyok. A névhasználat természetesen magánügy.
DE, az, hogy valamiről nem tudsz, az azt jelenti, hogy nincs róla ismereted; az hogy valami Neked nem tetszik, azt jelenti, hogy nem felel meg az ízlésednek, és NEM azt, hogy nem létezik.
Mindig lehetőség volt rá, hogy egy asszony ne vegye föl az ura nevét, csak sokáig nem éltek vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!