(Volt) maszkot-ellenzők! Mikor jött el nálatok az a pont, amikor ti is felvettétek (helyesen) a maszkot?
Idősek és betegek iránti tiszteletből felveszem, hiszen boltba, hivatalba nekik is muszáj menni. Én magam nem tartottam a vírustól, igazam is lett, tünetmentesen átment rajtam.
Az viszont felhúzott, mikor még nyáron, Ausztriában a Familypark-ban "mask auf" - ozott nekem egy középkorú csávó.
Ha tartok a vírustól, meg maszkozom, akkor nem megyek vidámparkba...
És, édes bogaram, ki fizet meg téged, hogy kirtad ezt a kérdést? :) Egészségedre! Vagy... vagy téged is tönkretesznek -ne adja isten-, ahogy a forgatókönyv diktálja, bár most még naívan elhiszed, hogy te megúszod.
Jó volna, ha az "Új világot" (nwo) mindenki megúszná...
Miért kellene elvenni az emberi szabadságjogokat? Hamis propagandák miatt, amelyeket rettegve betart(at) sok orvos? Emiatt??
Még az a szerencse, hogy a minap Lipcsében kiálltak a rendőrök és orvosok a covid intézkedések ELLEN! Mert ott már kezdik látni, mi az igazság:
"wir fordern das sofortige ende aller beschrankungen der freiheit und der grundrechte"
azaz:
"követeljük a szabadság és az alapvető jogok korlátozásának azonnali megszüntetését"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!