Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ha túlléptem kb...

Szerintetek ha túlléptem kb kétszeresével a maximális karakterszámot amit beadhatok szakdolgozatnak, kérvényezhetem, hogy elfogadják így, vagy mindenképp le kell rövidítenem? ELTE-s hallgató vagyok

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

En is egyetemi oktato vagyok, es a masik oldalt kepviselem, mint amik az elozo hozzaszolasban voltak :)

El szoktam mondani a hallgatoknak, hogy 60 oldalnal ne irjanak tobbet, mert azt valakinek el is kell olvasnia. De ha hosszabb, nem szoktam visszadobni a dolgozatot, sem konzulenskent, sem opponenskent. Mas kollegatol sem hallottam meg ilyet. Epp iden nyaron volt, hogy egy 120 oldalas szakdoga miatt kerte ki a velemenyem egy kollega. Leginkabb azert, mert mar doktori disszertacio szinvonalu volt a szakdolgozat.

Ha a szakdolgozom nagyon aggodik a terjedelem miatt, akkor azt tanacsolom neki, hogy a kevesbe relevans reszeket tegye at mellekletbe, igy nem kell kidobnia azt, amivel dolgozott. Kerdezo, szerintem kerdezd meg a konzulensed/temavezetod, hogy o mit gondol.

2020. dec. 16. 06:45
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Fölöslegesen ne rizsázz, csak a lényeget írd le. Az enyém nem volt hosszú, alig léptem túl a minimális limitet, de amit írtam az fontos volt. ELTE (5öst kaptam rá).
2020. dec. 17. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk oldalszám van megadva, az enyém két oldallal lépte túl a maxot. Senki nem szólt miatta, de ez valóban nem olyan feltűnő, a dupla annyi kicsit soknak hangzik. Az előző hozzászóló mellékletes tanácsa szerintem is jó ötlet!
2020. dec. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!