Szerintetek ha túlléptem kb kétszeresével a maximális karakterszámot amit beadhatok szakdolgozatnak, kérvényezhetem, hogy elfogadják így, vagy mindenképp le kell rövidítenem? ELTE-s hallgató vagyok
En is egyetemi oktato vagyok, es a masik oldalt kepviselem, mint amik az elozo hozzaszolasban voltak :)
El szoktam mondani a hallgatoknak, hogy 60 oldalnal ne irjanak tobbet, mert azt valakinek el is kell olvasnia. De ha hosszabb, nem szoktam visszadobni a dolgozatot, sem konzulenskent, sem opponenskent. Mas kollegatol sem hallottam meg ilyet. Epp iden nyaron volt, hogy egy 120 oldalas szakdoga miatt kerte ki a velemenyem egy kollega. Leginkabb azert, mert mar doktori disszertacio szinvonalu volt a szakdolgozat.
Ha a szakdolgozom nagyon aggodik a terjedelem miatt, akkor azt tanacsolom neki, hogy a kevesbe relevans reszeket tegye at mellekletbe, igy nem kell kidobnia azt, amivel dolgozott. Kerdezo, szerintem kerdezd meg a konzulensed/temavezetod, hogy o mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!