Mik ezek a világ minden táján felbukkanó fémoszlopok? Valaki ezzel szórakozik, hogy oszlopokat rak le eldugott helyekre?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 22:14
12/20 anonim válasza:
Már Magyarországon is van elvileg.
14/20 anonim válasza:
Magyarországit a pamkutyáék állították, most volt valamelyik nap beismerő videójuk, meg bemutatták, hogyan csinállták.
Ez is bizonyítja milyen őrületes pénzeket kereshetnek a nagy semmivel...
15/20 anonim válasza:
14
Ajj ez akkor csalódás számomra😂😂
16/20 anonim válasza:
14-es eggyel előtted másoltam be pont a Pamkutyáék videóját,lepontoztak Téged meg fel.
Nem értem a logikát
17/20 anonim válasza:
Szerintem a tipikus magyar pesszimista beszólásomat pontozták fel. nem azt, hogy megemlítettem a pamkutyáékat, hanem, hogy leszóltam őket :D
18/20 anonim válasza:
MO-n szerintem értelmetlen felállítani ilyet, mert valakikbe gyárilag bevan építve egy fémkereső, úgyhogy nem sokáig állna szerintem.
19/20 anonim válasza:
Számtalan fém szobor emlekmű stb stb áll országszerte, meg réz ötvözetek is vannak... erintettlenül... értelmettlen ezen parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!