Kopogtak/nyitottak már rátok nyilvános wc-n? Mi volt a reakciótok?
Konkrétan azért kérdezem mert ma megesett velem az, hogy mentem haza szüleimhez vonattal, bőrönddel voltam és elmentem wc-re, bőrönddel együtt. Ugye ez olyan flirt vonat amin jelzi pirossal hogy valaki bent van. Kb. 2 percre ra valaki ki akarta nyitni az ajtot majd kopogott. Nem szoltam semmit, majd rá két percre megint kopog, akkor már kiszóltam hogy foglalt. Ezek után újabb egy-két perccel hallom hogy panaszkodik ez az ember a kalauznak hogy bezárkózott egy szőke hajú lány és nem jön ki. A kalauz pedig miközben kérdezte hogy ki van bent már hallom hogy kb elkezdte volna kinyitni a zárat... Ekkor nyomatékosan kiszóltam hogy foglalt, vécézem, nemsoká kijövök. Megértették.
Annyira megalázó és kellemetlen volt hogy nem igaz. Pedig nem nekem kéne rosszul éreznem magam de mégis okozott bennem ez egyfajta diszkomfort érzést.
Veletek történt már hasonló?
nálam az volt nem rám nyitották rám hanem:
vonatoztam anyámmal pisilnem kellett mentem WC be benyitok ott egy csaj törli a seggét sikít egyet becsapja az ajtót és ennyi 🤣🤣
Egyszer rám nyitotta az ajtót az egyik osztálytársam.
Megijedt, majd gyorsan be is csapta. XD
Akkor kínos volt, most már csak röhögök rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!