Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megállni a...

Hogyan lehetne megállni a habzsolást ilyenkor?

Figyelt kérdés

A hónap nagyrészében alig van kaja itthon (tehát kb. liszt, tojás, egy kis tej, búzadara, kenyér, margarin és 20 deka párizsi, 2-3 naponta valami főtt kaja), de kb. havonta egyszer történik nagybevásárlás, ami után nyilván jobb a helyzet (csoki, joghurt, sajt, zöldség, gyümölcs, zsemle... stb. stb.). Én ilyenkor állandóan egyfajta éhséget érzek, vagy legalábbis ehetnékem van. Konkrétan kilókat szedek fel ilyenkor. Igazából ez a csokik, húsok stb. nélkül elkerülhető lenne, de ha nem eszek azokból ilyenkor, akkor tudom, hogy várhatok egy újabb hónapot. Több bevásárlás meg... nem igazán lehetséges...

Tudom, fura helyzet ez, de hogyan állhatnám meg az evést mégis? Naponta órákig kellene futnom ahhoz, hogy ezeket lemozogjam...

2020. dec. 9. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elmászkálni, ma már az Auchan országosan szállít ki mindent!

Eddig ide sem jártak ahol én lakom, most már jönnek, próbáljátok ki!

2020. dec. 9. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha falun laksz, akkor miért nem ültettek egy pár gyümölcsfát?

Akkor nyáron lehet mindent eltenni, van lekvár, befőtt, fagyasztott gyümölcs. Egy-két téli almafa egész télre megtermeli az almát és akkor nem lenne ilyen gondotok.

Persze, ezekkel van egy minimális munka, de valamit valamiért.

2020. dec. 9. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem, hogy városi vagy. A falusiakra nem jellemző ez a parizeres éhezés hónap közben sem.
2020. dec. 9. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:

Ránk sem mindig.

Nem nagyon van beleszólásom a bevásárlásba, akinek pedig igen, ő... sz*rik bele sokszor. Tehát nem is mindig a pénzen múlik. De nem is akarok már ezen kattogni nagyon, amint lehet, eltűnök majd innen, pont ezért kerestem megoldást inkább csak a túlevésre.

Fák vannak, eltenni is szoktunk befőttet, de az nem olyan sok, hogy kitartson télre.

2020. dec. 9. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!