Miért hányta ki az összes kaját?
10 perccel azután, hogy a macskám jóízűen megette az alutasakos (már megszokott) kajáját, azután ki is hányta, az egészet egyben. És volt a hányásban 2-3 kisebb 1cm átmérőjű szőrgalacsin.
A viselkedése nem igazán utal betegségre, ugrált, futkozott mikor megjöttem.
Én leginkább szőrcsomóra gyanakszok, vagy pedig habzsolt. Mert elég gyorsan eltűntette.
Orvos, vagy várjak következő etetésig, hogy ott is kihányja-e?
Szerintetek mi lehet ennek az oka, hogy kihányta 10 perccel azután, hogy megette? Valakivel fordult már elő ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
1.válaszoló!
Igen én is gondolkoztam rajta váltani kéne habzsolás gátló tálkára :)
2.válaszoló!
Mi mindig csak egy felet adunk neki. Mert egy egészet nem tud megenni. :D
Én cicám is ilyen sajnos. Én főként száraz táppal etetem, azt nem tudja gyorsan enni.
Szőrcsomó miatt is lehet, vagy mert ha Zsolt, vagy sok idő telt el két étkezés között.
Ha nem hány ki minden etetéskor nem kell orvos. Elég arra odafigyelni, hogy rendszeres időben kapjon enni, valamint száraz tápból olyat vásárolni ami segít a szőrcsomókon. Lehelni való se árt ha van. Mert ez is az emésztés én segít. 2-300 Ft egy tálca. Meglocsolod, és 2-3 nap múlva kiteheted elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!