Ha egy lány gyakran hord haspólót akkor miért tekintenek rá rossz szemmel?
Figyelt kérdés
én személy szerint nagyon szeretek rövidebb pólókat hordani és nem magamutogatás céljából hanem szimplán ez a stílumom. a bő oversize pólók a szakadt/bő farmerek és a rövid haspólók.2020. dec. 8. 21:13
21/24 anonim válasza:
Szerintem undorító és igénytelen a haspóló. Pont megy a lógós cuccaidhoz.
22/24 A kérdező kommentje:
nem figyelem felkeltés miatt hordom csak szimplán jól érzem magam benne ... anonim 20
2020. dec. 12. 20:09
23/24 A kérdező kommentje:
anonim 21! Milyen lógós cuccaimhoz? miért tartod igénytelennek és undorítónak?
2020. dec. 12. 20:10
24/24 anonim válasza:
En szivesen hordok ilyen polot meg pulovert is es nem mutogatasbol. Ezt szeretem. A munkahelyre is felveszem egy rovidebb felsot. Nem vagyok fazos. Ahol dolgozom sokszor 15- 17 fok van. Ott sem zavatr a rovidebb pulover
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!