Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy lány gyakran hord...

Ha egy lány gyakran hord haspólót akkor miért tekintenek rá rossz szemmel?

Figyelt kérdés
én személy szerint nagyon szeretek rövidebb pólókat hordani és nem magamutogatás céljából hanem szimplán ez a stílumom. a bő oversize pólók a szakadt/bő farmerek és a rövid haspólók.

2020. dec. 8. 21:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

[link]

[link]

[link]

[link]

Szar lehet azoknak, akiknek ez közönséges

2020. dec. 8. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Nekem sose jött be. Egy kép erejéig nagyon csini azon, akinek olyan hasa van hozzá, de amúgy nekem nagyon magamutogató, "nem tudja már vmit rakjon ki" kategória. Lehet boomer, de őszintén ezt érzem.

Van benne egy csipet irigység is, mert nekem sose volt lapos, lepkebőr hasam, gyerekkorom óta volt egy kis pocakom.

Aztán magamon szimplán irritál ha kint a derekem.

Szintén személyes gondolat, hogy a has nekem már nem olyan dolog, amit fedetlenül hagynék a strand kivételével. Pl egy sulis napon vagy egy összejövetelen.

Az meg a mániám, mikor jönnek a hidegebb idők, fúj a szél, én rendes pulcsi, kabátban várom a buszt, mellettem meg egy kicipzározott bőrkabátban (ami amúgy se védi a derekat!) és haspólóban, fedetlen bokával piheg valaki.

Hidegebb időben öltözzön már fel rendesen.

Nyáron még én se vagyok annyira szőrősszívű a haspólósokkal, de szerintem nem egész éves viselet.

Melegben csak az irigység miatt nem bírom ;) (plusz nekem ez nem fér bele a normálba, de most emiatt nem állok bele senkibe)

2020. dec. 8. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Megvan a helye és ideje a lengébb öltözetnek. Semmi baj, ha valaki nyáron a hőségben haveri körben öltözik így. Egy hastánc műsornál hozzátartozik a hasi rész szabadon hagyása a műsorhoz. Üzleti találkozásnál viszont már nem elfogadható. Hideg időben pedig egészségkárosodáshoz vezet.
2020. dec. 8. 22:36
 14/24 A kérdező kommentje:
nem is úgy fogalmaztam hogy télen hordok haspólót. hanem az évben elszórva. és haspóló és haspóló között is van különbség. nem mindegy hogy egy olyan haspólóról beszélünk ami elmehetne egy melltartónak vagy egy olyanról amiból csak a köldök látszik ki. összegségében engem az érdekel hogy miért kell rossz szemmel nézni valakire ha rövidebb a pólója és megvillan a hasa. engem már illettek eleg csúnya jelzőkkel is amikor semmi ok nem volt rá.
2020. dec. 8. 23:32
 15/24 A kérdező kommentje:
és szerintem ha már itt tartunk akkor bárki felvehet haspólót szerintem kortól függetlenül. mit gondoltok?
2020. dec. 8. 23:33
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
Mert prűdek és félnek, hogy életük szerelme helyettük téged baxna inkább. Akinek van önbizalma, nem más köldökével foglalkozik...
2020. dec. 9. 01:00
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Akinek van önbizalma annak nem kell kitennie semmijét hogy vonzónak érezze magát.
2020. dec. 9. 01:12
 18/24 anonim ***** válasza:
29%
17 hát hogyne, azért kell másokon fintorogni, mert annyira van önbizalmad... :D bizonygasd még, ez az, ez aztán nem kétségbeesett
2020. dec. 9. 02:36
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Én pont azért nem hordok haspólót, mert kellemetlenül érzem magam benne, mert kevés az önbizalmam és egyszerűen még szarabbnak érzem magam benne, hiába tetszik
2020. dec. 9. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
Én azért nem hordok mert nem kell ennyire erőlködnöm ahhoz hogy felhívjam magamra a férfiak figyelmét 🙂
2020. dec. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!