Ha egy lány gyakran hord haspólót akkor miért tekintenek rá rossz szemmel?
Nekem sose jött be. Egy kép erejéig nagyon csini azon, akinek olyan hasa van hozzá, de amúgy nekem nagyon magamutogató, "nem tudja már vmit rakjon ki" kategória. Lehet boomer, de őszintén ezt érzem.
Van benne egy csipet irigység is, mert nekem sose volt lapos, lepkebőr hasam, gyerekkorom óta volt egy kis pocakom.
Aztán magamon szimplán irritál ha kint a derekem.
Szintén személyes gondolat, hogy a has nekem már nem olyan dolog, amit fedetlenül hagynék a strand kivételével. Pl egy sulis napon vagy egy összejövetelen.
Az meg a mániám, mikor jönnek a hidegebb idők, fúj a szél, én rendes pulcsi, kabátban várom a buszt, mellettem meg egy kicipzározott bőrkabátban (ami amúgy se védi a derekat!) és haspólóban, fedetlen bokával piheg valaki.
Hidegebb időben öltözzön már fel rendesen.
Nyáron még én se vagyok annyira szőrősszívű a haspólósokkal, de szerintem nem egész éves viselet.
Melegben csak az irigység miatt nem bírom ;) (plusz nekem ez nem fér bele a normálba, de most emiatt nem állok bele senkibe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!