Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fogod engedni hogy adjanak...

Fogod engedni hogy adjanak neked koronavirus oltást?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 19:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

1#

Tipikus...

Az nem zavar, hogy a "random netes paranoid konteósokon" kívül is rengetegen óvaintenek tőle?

https://www.youtube.com/watch?v=GjfL3DigBLU

https://www.youtube.com/watch?v=r-7PkK8HR-4

[link]

[link]

[link]

De hajrá, oltasd csak be magad anélkül, hogy bármi másnak utánajárnál, mint amit az M1-en meg a TV2-n hallasz...

2020. dec. 8. 19:31
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Bár nekem halálvágyam van és lehet, hogy pár év múlva öngyilkos leszek, de én nem vagyok hülye, hogy beadassak magamnak valamilyen ismeretlen, s.z.a.r kínai, orosz, török, vagy amerikai oltást, aminek nem tudni, hogy hosszútávon milyen hatással vannak a szervezetre.
2020. dec. 8. 19:48
 13/28 anonim ***** válasza:
71%
Ha kötelező lesz a beadatása a szernek, én akkor sem adatom be magamnak. Én úgy sem leszek soha koronavírusos, mert kis zsákfaluban élek, itt senki sem lett eddig sem koronás, meg szerintem ezután sem lesz.
2020. dec. 8. 19:52
 14/28 anonim ***** válasza:
15%

#11 Baba... Amiket linkeltél abból kettő csak a brazil TESZT oltásokról szólt (tudod mi az a teszt? nem a végleges oltás) egy linked pedig csöpögött a szakszerűtlenségtől, youtube videókat meg ne linkelgess.

Ha lesz egy tesztelt és elfogadott oltás amit elérhetővé tesznek a népesség számára, és ezerből max egy orvos nem fogja támogatni, akkor NEM arra az egy orvosra fogok hallgatni, aki felvette magára a konteo szemüveget. Hülyeség nem oltatni, de ha már lesz oltás a normálisok számára akkor had hulljon csak a férgese.

2020. dec. 8. 20:02
 15/28 anonim válasza:
0%

Plusz: [link]

!

2020. dec. 8. 20:08
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
14-es az, hogy ki a normális és ki a nem normális, az nagyon relatív dolog. Én lelki beteg, szeretethiányos ember vagyok a pszichiátereim nem tartanak engem normálisnak, mert azt hiszik bolond vagyok, csak azért, mert én depressziós vagyok és öngyilkos akarok lenni azért, mert sosem volt senki pár családtagomon kívül, akinek fontos lettem volna, aki szeretett volna engem, de ettől függetlenül én normálisnak tartom magam. Szerintem aki beadat magának egy ismeretlen oltást na az a nem normális.
2020. dec. 8. 20:10
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

Majd ha a WHO nem azt mondja, hogy "nem kellene elkapkodni.." akkor talán elgondolkodom rajta..

Megvárom míg a sok marharépa beadja eltelik mondjuk pár hónap, fél év +.. és kiderül milyen mellékhatásai vannak... mert lesznek..

Aztán majd döntök.

2020. dec. 8. 20:11
 18/28 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
74%

#5: a Laposföld idejétmúlt. Éljen a Lapos Mars!

Kérdésre a válaszom az, hogy nem.

2020. dec. 8. 20:33
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Jól gondolja meg mindenki :-D: [link]
2020. dec. 8. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

22:15

Akkor ez nem is oltás, hanem elvonókúra!

2020. dec. 9. 06:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!