Összeesküvés elmélkedők, mi áll a koronavírus hátamögött?
Ezt megint értem.De ez végett az egész Világgazdaság megsinyli?
Akkor ez mögött valami nagy baj kell legyen.Nem hiszem el ,hogy csak azt kell tennünk ,hogy lélegeztetőgépet meg maszkokat kell felvásárolnunk,mert ha nem akkor ez és ez lesz.
Ez mögött valami nagyon komoly dolog állhat.Ha világméretűvé vált,akkor itt nagy gond van.
De köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Reménykedjünk a szebb jövőben!
Üdvözletem!
Ezt nem értem.Hogy nem sínyli meg?
Tudomásom szerint a gazdaság az export iport eladok veszek dologból profitál.Plusz nyersanyag ,ha van neki vagy ha nincs.Abból áll az export iport.Az hogy pár millió lélegeztetőt eladott, szerintem semmivel nem jutott előrébb.Ha azt figyeledh egymilliárdos lakossággal rendelkezik.Vagy másról lenne szó?
Ha az én logikámat nézem ,két dolog lehetséges.
Kína valószínű hatalommal bír ,és kezd beleszólni a külügyi politikára is,beleértve a világpiacot.De ez logikátlan a számomra ,ha úgy nézzük ,hogyrontja a gazdaságot.Mivel egy országnak sem jó ha nem működik.
Vagy ahogy először említettem,valami fogyóban van.Ez miatt veszekednek most a háttérben.És ez miatt képesek a világgazdaságra is hatással lenni.Tehát még nem egyeznek meg,megszorításokkal próbálnak visszafogni minket.
Én mást nem tudok elképzelni.
De ahogy mondtam ,ez is csak a saját fikcióm.
Esetleg még az,hogy tönkretesznek annyi országot amennyit csak tudnak, így több nyersanyag jut a hatalmi országoknak.Kizsákmányolják a maradék dolgokat.
A többi meg morzsákon él.De ez is csak késleltetés.
De most ígymegint oda lyukadtam ki ,hogy nyersanyagkiány van.Nem jut már mindenkinek elég...
Na de én kilépek.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Nincsen nyersanyag hiány, fentebb már leírták miért nem, de egyébként két percedbe telik utána nézni :D
Viszont maga a vírus létezése és az ellenszer ki nem találása nem logikátlan, sokkal inkább logikus. Rengeteg vírus volt a múltban, és azokra sem tudtak hirtelen a megjelenésükkor elő állni egy vakcinával. Oké, rendben, 2020 van, de attól még mindig nincs a rákra sem ellenszerünk. Hiába várunk csodát az orvostudománytól, nem olyan egyszerű ez, mint ahogy elképzeljük.
Az ,hogy mit írnak egy oldalon,ne vedd kézpénznek.
Én emlékszem egy 20 évvel ezelőtti adatra.Akkor azt írták ,hogy 2030 elég az olaj.
Én úgy vélem ,változni fognak az idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!