Összeesküvés elmélkedők, mi áll a koronavírus hátamögött?
Csak még egy kérdés?
Az elektomos autó mért csak 5-10 éve került piacra?
Hát ebben is van logika.
De akkor ezek szerint ,jól mondom.Ha már a közelkeleten az olajért folyik a harc, az azt jelenti ,hogy nincs más sok.
Talán az oroszoknak.De ahhoz amerika nem nyúlhat.
Én azért gondolom ezt ,mert szerintem az orosz ,kínai piacot ők nem ellenőrizhetik.Így ha szopóka lesz,azon fognak összeveszni, kinek mennyi marad ,vagy jut.
"Az elektomos autó mért csak 5-10 éve került piacra?"
Van. De nem is volt olyan akkumáltor kifejlesztve még, amely működésképes lett volna hosszú távon. De még akkor is voltak, és Hibridek is, csak túl drága volt az előállítás, hogy nagy mennyiségben gyártsanak.
Tudomásom szerint 150 éves az elektomos autó.
Na de hagyjuk...:)
De azé úgy bírom ezt is.150 év alatt semmit nem tudtunk feltalálni furcsa módon.
A mobiltelefon meg húsz év alatt mekkorát változott.
A vírus lesz az indok h legyen majd nálad oltás igazolvány.Később ezt majd chippre cserélik.Szkenek lesznek a reptéren kereskedelmi egységekben.anélkül majd nem tudsz shoppingolni.Kontrol.Teljes figyelés,Hova mész mit csinálsz.Mi a fogyasztói szokásodat,gyengéidet.
Okés,ez világos.De én azt szeretném megérteni,miért kezdődik el ez ,pont most.
Mert ennek kell egy oka lenni.Vagy akár többnek.
Azt gondolom,hogy a bankok menteni akarják amit csak tudnak,ha minden összeomlik.Ez miatt egy rabszolgasorsba kerülünk.És egy teljesen új világrendnek kell kialakulni,ami sérti az alapvető emberi jogokat és szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!