Összeesküvés elmélkedők, mi áll a koronavírus hátamögött?
Tehát valószínű a közeljövőbe ha ez így igaz,megszünhetnek a sportlétesítmények, éttermek, szórakozóhelyek, az utazás is csak vivételes embereknek lesz megadva.Sőt szerintem az üzletkötések, is onlin fognak lezajlani.Az iskolai oktatás is valószínű meg fog változni.És még egy rakás más dolog kell ,hogy átváltozzon.
Egyszóval,nincs tovább partyzás.És ezt 10-20 éven belül be fog következni szerintem.
A bácsik alatt a nyugdíjast érted?
Mert ha igen, bizony azok a bácsik rakták a segged azá ezt a kényelmes világot.Mivel ők építették fel.A bácsik meg a nénik is.
Amúgy ha csak Kínáról lenne szó,nem hinném ,hogy világszintűvé tennék a vírust.Mivel az Amerikának biztos jó lenne ,ha több joga lenne a kínainak.Így ezt biztos nem engedné, ha ez kamuvírust idézzen elő Kína.
Az a vírus akkor csak Kínában tombolna.
De persze csak logika.
34. Kérlek mond el a véleményed.Ne sértegess.
Sértegetni mindenki tud.Véleményedre vagyok kíváncsi.Ha itt kifulladtál a témából,kérlek lépj tovább.
Köszönöm.
Ha már nagyon összeesküvés elméleteket keresünk, akkor szerintem ez Kína válasza az 1-2 évvel ezelőtti Trump-féle intézkedésre, mikor kitiltották a Huawei-t az USA-ból. Az USA megmutatta, hogyan lehet kitiltani egy terméket, cserébe Kína megmutatta, hogyan lehet megbénítani a világot.
Különben nem vagyok nagy elmélet-hívő, viszont én is úgy látom, hogy itt hatalmas gazdasági érdekek húzódnak. Ha csak azt vesszük alapul, hogy kishazánk mennyi "lélegeztetőgépet" meg maszkot vett tavasszal, természetesen Kínától, akkor egyértelműnek tűnik az egész.
Nekem meg valahogy apszolút logikátlan az egész.De természetesen a tiéd is igaz lehet.
Ha úgy nézem a dologot,hogy volt pár ember aki ezen nyert,logikátlan.Pár milliárdért az egész világgazdaságot megakarja fingatni???Nem hiszem.
Ha a vírust nézzük,megint nincs konkrét magyarázat rá.Senki semmit nem tud a vírusról.Vagy ha tud ,akkor sok ellenérv van.Ami egy betegségnél ,apszolut logikátlan.Egy vírust szinte azonnal fel lehet térképezni,reakció,hatás, mettől meddig tart a lappangás stb stb.Még a koronavírusnál,minden lehetséges.Ha valaki tud még egy ilyen betegséget,emelem kalapom!
Marad a harmadik verzió.
Mi a fasz van ???
Vanószínű fenyegetik már egymást.De ,miért?
Pszichológiai hadviselés. Kilövök egy gázt, elhitetem mindenkivel, hogy rettentő veszélyes, én magam is elkezdek félni tőle (legalábbis úgy teszek), aztán amikor már mindenki benyalta a fagyit (lásd: ma már ha elüt egy autó, covidban haltál meg), elégedetten hátradőlök és jót röhögök az egészen. Szabadjára engedtem egy "veszélyes" vírust, amit a víz+szappan kombó gyakorlatilag elpusztít; gyakorlatilag bohócot csináltam az emberiségből.
Jelenleg ez Kína modellje, hiszen ott már jelen sincs ez a "borzasztóanhalálosapokalipszis" vírus. Mellé jön az, hogy - érthetetlen módon - PONT van annyi maszkja és lélegeztetőgépje (ami a vírus elleni "harchoz" szükséges), hogy mindenkinek jusson. Természetesen nem olcsón, mert hát ez nem a Penny Market. Az a pár milliárd, az inkább pár ezer milliárd. Dollárban, of course.
És mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!