Mi hiányzik az embereknek a "legjobban", ebben a mai világban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 16:11
1/19 anonim válasza:
Egy jó nagy seggberúgás... Főleg a világ vezetőinek, és az őket irányítóknak.
2/19 anonim válasza:
Még azt sem tudom nekem mi hiányzik XD
5/19 anonim válasza:
Mindennek az újra/átértékelése és új értékrend kialakulása.
6/19 anonim válasza:
A szabadság. Hogy kimehessenek az utcára, rendezvényekre, vagy csak összejöhessenek a barátaikkal, esetleg sétálhassanak egyet a szabad levegőn.
A sportrajongóknak az, hogy sporteseményekre járhassanak, a diákoknak az, hogy az iskolában rendesen tanulhassanak- már aki tényleg tanulni akar, hiszen a naplopók örülnek ennek az onlájnosdinak.
Nekem személy szerint az hiányzik a legjobban, hogy találkozhassak a rokonaimmal.
7/19 anonim válasza:
cél, hogy ne rabszolgaként éljék le az életüket.
8/19 anonim válasza:
Meglátásom szerint az igazi törődés. Egyre nagyobb a közöny, az elhidegülés, a kiüresedett, felszínes kapcsolatok.
9/19 anonim válasza:
(# jól írja.
E mellett: a visszakapcsolás pár fokozattal, a nem pörgés állandóan, nem lenne szükséges, hogy mindenki a munkahelyén egy univerzális alkalmazott legyen érzelmi töltődés lehetősége, jobban figyelni egymásra, megértés egymás felé.
10/19 anonim válasza:
Nekem eleg lenne ha minden reggel elmenne felettem egy mezogazdasagi repulogep es lepermeteznének par húszezressel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!