Tulajdonképpen van értelme az utcán maszkhordásnak, ha a Városligeten, a Margit-szigeten és kb mindenhol tömve vannak a játszóterek, gym parkok?
Én ezzel a helyedben nem dicsekednék, mert kiállítasz magadról egy nem túl jó bizonyítványt.
A bizonyítványom az, hogy nem vagyok egy birka? :/
Ugye az megvan, hogy amikor azt mondtam, hogy az emberek igen nagy része a maszkot nem az orrán hordja, akkor az időseket is beleértettem? Tudod, akik a piara járkálnak trécselni tömegével.
Na, én meg nem hordok maszkot, csak boltokban. A nyakmelegítőmet húzom fel az orromig, ha olyan embert látok.
Szeretem a friss levegőt.
Aztán csodálkozunk, hogy napi 6000 új fertőzött van.. amikor az emberek többségének a maszk megfelelő viselése is óriási fejtörést okoz.
Kár hogy nem 50%os a halálozási aránya ennek a vírusnak.. ráférne az emberiségre egy hatalmas pofon!
"Aztán csodálkozunk, hogy napi 6000 új fertőzött van"
Látszik, hogy fideszes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!