Van esélyem normális kapcsolatot találni, ha van egy babám?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, és sérült vagyok lelkileg. Így van esélyem normális kapcsolatra?
Sok minden szörnyű jelenleg, és nem látom a dolgok végét. Adna egy kis reményt ha minden rendben lehetne, és ha később lehetne igazi családom. Köszönöm a válaszokat előre is.
2020. dec. 4. 17:09
1/5 anonim 

válasza:

Kérdés az, hogy mit értesz normális alatt. Eleve nem normális, hogy egyedül van egy babád.
2/5 anonim 

válasza:

Szia, előbb magadat kell rendbe tenned lelkileg. Nekem most lesz 18.lanyom.ket eves kora óta neveltem egyedul. Szerintem egy nő maganak szüli a gyereket, mas gyereket nehez elfogadni, veszekedeseknel ez felmerül. Egy negy eves hosszabb kapcsolatom volt, tobbi rövidebb. Bar ez nem a lanyomnak tudható be, de sokszor előrébb helyeztem mint a pasikat.
3/5 anonim 

válasza:

Lehet de ne válogass annyira. Ha már normális és elfogad szerintem örülj.
4/5 anonim 

válasza:

Ha fiatal vagy,akkor inkább hozzád hasonlóval tudsz ismerkedni.
5/5 anonim 

válasza:

Ez a probléma, hogy előbb vagy utóbb kiderül szinte mindig hogy valójában egy nő magának szüli gyereket :((((
Remelem sikerul talalni majd valakit aki majd megadja amit erdemelsz és a fiadat sajátjakent neveli...
kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!