Mennyi a normális korkülönbség tini kapcsolatokban?
Én 22 vagyok, a barátnőm 18. Sokak szerint ez túl sok. Főleg akkor mondták amikor megismerkedtünk, mert én 19 voltam, ő 17.
4 év hogy lenne már sok? a szüleim közt 10 év van. apám 60, anyám 50.
barátnőm szülei közt 8 év van, ők 58 és 50 évesek.
Szerintetek rendben van, hogy én 22 vagyok és a barátnőm 18?
Elrontottam. francba. na szóval. én 19 voltam és ő pedig 15. tizenöt!
de utálok vakon gépelni.
Szokták is mondani, hogy a lányok előbb érnek, a fiúk később, ezért pont ideális néhány év korkülönbség. Jesszusom, mintha öregúr és liliomtipró lennél. Te nem várod a nyugdíjat, és még egyikőtök gondolatai se a családalapítás körül kering.
Jó, azért azt aláírom, hogy egy 19 évesnek más szükségletei vannak, mint egy 15 évesnek, és nem arról van szó, hogy elmúlt 14. Ha a fiú nem erőlteti a szexet, mert tudja, ha egy ilyen korú lánnyal jön össze, akkor benne van a pakliban, hogy várni kell, nincs semmi gond.
19/l
"mert én 19 voltam, ő 17"
"Én 22 vagyok, a barátnőm 18."
Nem jön ki a matek
Ezzel a korkülönbséggel te voltál 12.-es akkor, mikor a csaj 9.-es. (Vagy te éppen csak végeztél a sulival, mikor a csaj 9.-es volt)
Dehogy sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!