Mit tehetnék normális emberi kapcsolatok kialakítása végett a jövőben?
Végzős gimnazista vagyok, szociális életemet nézve eléggé problémás vagyok. Már a felnőtté válás szakaszába tartok, de sehol semmi. Szeretnék barátnőt is akivel majd tudom tervezgetni a jövőmet de még csak egy randin se voltam soha. Olyan volt már, hogy neten összeismerkedtem lánnyal és utána találkoztunk de amíg online felületen folytak belőlem a hummorok meg szófosásom volt addig élőben csak hebegtem meg habogtam. De igazából ezen nem is kell meglepődni, mióta élek egy barátom se volt. Szerettem volna de mindig volt 1-2 ember aki rájött, hogy engem lehet szivatni így aztán a társadalom iq hiányos része beállt az ő sorukba és rájött, hogy mennyire vicces kib**zni velem. A normális része pedig eltávolodott tőlem mert senkinek nem kell egy olyan barát akivel így bánnak mert a végén még ő is áldozat lesz. Nyilván teljesen jogos, hogy így gondolják.
Gimnáziumba ugyanez volt, hogy volt 3 osztálytársam akik amikor csak tudtak orrba-szájba szopattak. És azért ott van az emberbe az a szánalom érzet amikor óra közepén kapom tőlük az ívet majd erre megszólal az osztály legdögösebb macskája, hogy "hagyjátok már szegényt". A többiek is csak néztek és láttam a tekintetükbe, hogy várják, hogy mikor szólok vissza de mikor 3-man nyomják egyszerre esélyem sincs erre. Így aztán csendbe maradtam.
Ekkor legszívesebben csak elfutottam volna a világ végére.
Azért beszéltem múlt időbe mert most utolsó évben mióta szétment a 3 szivatóm kapcsolata leszálltak rólam.
Ezek után, hogy várjam azt, hogy normális emberi kapcsolatokra tehessek szert és legyen egyáltalán esélyem barátnőre? Az a baj, hogy mivel nem éltem szociális életet, a való életben nagyon nehéz kifejezni magam és ahhoz, hogy laza tudjak lenni nagyon sok időre van szükségem.
Mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!