A 60+-os szüleiteket mennyire látogatjátok mostanàban?
Naponta talalkozunk. Egyutt dolgozunk. Nem beteg soha. En se.
Nem muszaj 60+ osam otthon tespedni es nem sportolni,h lepusztuljon az immunrendszer. Megtiltja vki,h kimenjen futni vagy bicajozni vagy teniszezni a 60+ szulod??
Keveset, és nem sok időt töltök a lakásban. Maszk van rajtam, és nincs puszi meg ölelgetés. Családi összejövetelek csak testvéremmel vannak.
Szüleim 70 és 79 évesek.
Villamosvezető. (Apum, COPD-s 60 éves)
Sajnos nagyon erősen ki van téve.
Én viszont home officeban és távoktatásban vagyok, futárokkal találkozom, hetente egyszer kimozdulok boltba, de az élelmiszert is online veszem, tehát pl karácsonyi cuccokért megyek le.
Barátokkal sem találkozom, részben a zh időszak, részben a kijárási tilalom és egyéb korlátozások miatt, részben pedig egyébként fontosabbnak érzem csökkenteni a kontaktusok számát, mint tavasszal.
Tehát átmegyek hozzá.
Azért az se bánnám, ha kiíratná magát a háziorvossal (kiírná azonnal), de se a párja, se én nem tudjuk meggyőzni, le kellene kötözni a lakásában.
Pedig amúgy fél...
Úgyhogy marad az ima. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!