Mire jó ez az egész lmbtql dolog? Miért nem elhet egyszerűen melegnek lenni?
csak pár betűt hagytak ki az abc ből. Miért kell ebből ekkroa színházat csinálni?
Sokkal több meleg van, mint ahányan a prideon rángatják magukat, és érdekes velük semmi gond nincs. Nem világos, hogy a pride mindenkit zavar?
Van meleg ismerősöm és még ő is azt mondta, hogy szégyelli a pride-ot melegként.
aztán sorra jelennek meg a mesék, ahol a lmbktgjdligofneufndqoldrt pistike szerelmes a lfmvngjhitkndkfnhubmr gáborba.
Ezt meg szerintem magyarázni sem kell, hogy nagyon nem egészséges.
Az lmbtq is olyan, mint a zsidók, feministák vagy feketék érdekszervezetei, mindig van valami nyűgjük, ami miatt harcolniuk kell. Ha valaki felemeli a szavát, hogy nem úgy van az, akkor rasszista és kirekesztő. Szépen meg van ez oldva.
Lásd Amerika, ahol szó szerint ki van nyalva ezeknek a kisebbségeknek a feneke, mégsem elég soha semmi. Ha egyszer vérszemet kaptak, nincs megállás, a hivatásos rettegés pedig nagyon jövedelmező.
"Van meleg ismerősöm"
Nem érdekel a meleg ismerősöd. Te meleg vagy? Ha nem, akkor ne akard megszabni, hogy egy meleg milyen formában állhat ki a saját jogaiért!
Nekem is van meleg ismerősöm, több is. Olyan is van, aki nem szereti a Pride-ot, de olyan is, aki minden évben szokott rá járni. Én magam sem vagyok ciszheteró. Nem járok Pride-ra, de csak egészségügyi okokból, egyébként szívesen járnék. Ha nem tetszik a Pride, nem kötelező se kimenni, se a tévében nézni, se a neten olvasgatni róla. Nekem se tetszik, amikor focimeccsen félpucéran tombolnak a részeg szurkolók, ezért nem járok focimeccsre és nem is nézek focit. Ami nem tetszik, azzal ne foglalkozz, ennyire egyszerű a dolog. Nem is értem, sok ember hogy lehet olyan életképtelen, hogy erre magától nem jön rá.
Meleg párok pl. nem fogadhatnak örökbe gyereket, de a mostani szabályozásokkal még az egyedülállóknak is megnehezítették ezen a téren a dolgát.
Az állami gondozásból szülőre váró gyereknek nem mindig jó, ha férfi-nő felállású pár neveli. Pl. ha egy gyereket olyan családból emeltek ki, ahol az egyik szülő bántalmazta, szexuálisan zaklatta, az ő rehabilitációját hátráltathatja, ha férfi-nő párnak adják ki.
[Off topic]: Mit jelent a "q" betű? Értem én, hogy queer, de az micsoda? Ezt még egyetlen lexikonból sem sikerült megfejtenem, de hátha innen tudja valaki a választ.
Előre is köszönöm és elnézést az offolásért! :)
"Már megint ezek a kitalált szavak"
Kitalált szavak, na, ez jó :D Csak szólok, hogy minden egyes nyelv minden egyes szavát kitalálta valaki. Vagy azok a szavak, amiket te használsz, a földből nőttek ki, és 100% természetes összetevőkből állnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!