Mit gondoltok a TheVR YouTube csatornáról?
Figyelt kérdés
Személy szerint én szeretem őket nézni, de nem vagyok olyan őrült nagy fanjuk. 😄2020. dec. 1. 00:55
12/16 anonim válasza:
Pisti durván elszállt. nagyon nagy képű lett. Janival nincs bajom. De Pisti............
13/16 anonim válasza:
Sok-sok éve néztem őket, de pontosan ugyanazt a forgatókönyvet követik, mint a hasonló csatornák is, úgyhogy abba is hagytam a nézésüket.
14/16 AliceGamer válasza:
Éppenhogy fordítva, sok csatorna az ő forgatókönyvüket követi:D
Meg eleve ez a lényege, folyamat ugyanazt képviselik amit elején elkezdtek: játékokkal játszanak😀
15/16 anonim válasza:
Igen. Szerintem azon kevesek közé tartoznak a YouTube-on, akik sokat fejlődtek, de alapvetően mégsem változtak meg.
16/16 anonim válasza:
Itthon követik őket a csatornák, ők meg követik a külföldieket. A gémer csatornákon meg még szerencse, hogy játszani szoktak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!