Elvállalnátok egy ilyen munkát 400 000 ft ért ?
Figyelt kérdés
Szóval ti benne lennétek egy olyan munkában ahol közel 400 000 ft ért a le kell videóznod hogy egész éjszaka meztelenül alszol és a videót el kell küldened egy cégnek akik ezután rögtön utalják a pénzt ?2020. nov. 30. 17:00
11/22 anonim válasza:
Meztelenül?Ha rajtam van a takaró,akkor simán :D
12/22 A kérdező kommentje:
11 nyilván az nem számít annak
2020. nov. 30. 17:30
13/22 anonim válasza:
Ha előre utalnának akkor igen.
14/22 anonim válasza:
Ha tanulmányból csinálják és meggyőződésem, hogy nem fogom magamat viszont látni a neten: #simán
Elérhetőséget adsz? :D
15/22 anonim válasza:
A lelkem eladnam-e szarert-hugyert? Nem.
16/22 anonim válasza:
Azt kerdezted, hogy kamu-e.
Igen kamu, mert elore kell adnod a videot.
17/22 anonim válasza:
15 os, nem a lelked.
És nem szarert, hugyert.
Majdnem fél milkaert.
18/22 anonim válasza:
Lol azt hittem kamu kérdés de most látom amit küldtél nekem , hát nem tudom a levél nekem elég hivatalosnak tűnik bár azt is tudják hamisítani sajnos .
20/22 anonim válasza:
Ennyi pénzt még akkor sem kapnál, ha egy lovat/kutyát furulyáznál 8 órán keresztül. Ezt úgye el lehet adni Kb 6000 ft DVD némi profitra tehet szert a forgalmazó, producer, viszonteladó...de hogy egyszál fszban alszol vizsgálva az erekciók számát még egy elmebeteg sem fizet érte 400 ezret, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!