Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Nagymama mindig pöröl a papával hogy más rokonoknak milyen szép gazdag életbe élnek, mert tudtak üzletelni, papa meg csak a munkához értett amiből igen van nagy házuk bútorok minden, csak nem olyan mint a rokonoké, meg ha valaki beteg a családban vagy meghal valaki az utcában nem azért megy oda a mama hogy virasszon hanem Hogy lássa ki miből halt ki milyen házból, és mindig mondja a papanak hogy ha valaki ide be jon hozzájuk mit szól rolluk, pedig mondom szépen élnek szép házuk van, csak a mama mindig többet akart! Pedig nem ez a lényeg az életben a vagyon. Tudom kell a pénz de SZerintem a lényeg a szeretet-egészség-békesség- meg legyen egy szép kis hazad ahol meg húzod magad míg élsz úgy is mindenki meghal egyszer2020. nov. 29. 14:36
3/4 anonim válasza:
Mama tipikus falusi, ahol mindenki azt nézi kinek mije van.
Én pl eljöttem faluról külföldre dolgozni, nem tartom már senkivel a kapcsoatot csak anyámmal. És anya így szokta mondani, hogy mikor papómék érdeklődnek felőlem, mindig csak olyanokat kérdeznek, hogy mennyit keresek, vettem e már kocsit és ha igen milyen drága volt. Mikor veszek már házat stb. Aztán majd ezekkel tudnak felvágni az öregek egymásnak, hogy az unokája most kocsit vett stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!