Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha van egy...

Mit lehet tenni, ha van egy lány, aki azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, ha nem foglalkozok vele, és most zaklatja a barátaimat, osztálytársaimat, és ráírt a lány unokatesómra és számonkérte?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki 1 éve rámírt. Egy busszal mentünk mindennap haza, mert egy helyen lakunk, de egy suliba járunk.

1 hónap beszélgetés után megírta nekem, hogy szerelmes belém. Én meg normálisan visszautasítottam. Erre olyanokat írt, hogy hiába nem vagyok belé szerelmes, foglalkozzak vele, mert akkor megöli magát, és elküldte a kezét, amin volt egy vagdosás. Ekkor megijedtem. Amikor rámírt, akkor visszaírtam neki, mert nem akartam rosszat. Utána már nem nagyon írt rám, csak hébe-hóba.

Olyanokat csinált (nem egy suliba járunk), hogy megkérte az unokatesóját, aki évfolyamtársam, hogy menjen be a termünkbe és fotózza le az órarendet, hogy tudja, mikor hány órám van, és egy busszal tudjunk menni.

Most mióta online oktatás van, azóta szinte minden nap rámírt. Én meg visszaírtam. Van egy unokatesóm, akivel nyáron elmentünk képeket csinálni, és megjelölt a képén, mert én csináltam a fotót (lány). Erre ráírt az unokatesómra, hogy miért jelölget engem a képén, meg mit akar tőlem. Meg a barátaimra is ráírt már, hogy segítsenek neki velem kapcsolatba. Kinek szóljak ezügyben?

2020. nov. 29. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki tényleg meg akarja ölni magát, az pont nem hangoztatja, hanem megteszi. Akár a legkisebb előjel nélkül.

Tiltsd le a hülye qrvát, de csinálj képeket az üzeneteiről, kérd meg erre a barátaidat is. Ha pedig elkezd követni, nyugodtan lehet menni a rendőrségre, ahol meg lehet mutatni az internetes zaklatás bizonyítékait is (ezért csinálj képeket róla).

2020. nov. 29. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Koptasd , kerüld , tiltsd . A manipulació megtevesztés több formája közül ez egy , lelkiterror megfelelmites zsarolás stb mind tudattalan csel . Olvass utána kep3zd ki magad milyen jatsszmakat folytatunk , te is milyen csapdakat állitasz masnak ösztönösen .
2020. nov. 29. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!