Más fiatal is van aki nem érzi jól magát itt magyarországon nem boldog és ki szeretne költözni Amerikába vagy Angliába?
Figyelt kérdés
Itt magyarországon egyszerűen nem vagyok boldog ,nincsenek se barátaim se senkim ,ott kint új életett kezdhetnék és sokkal jobb jövőképem lenne mint itthon ,más is gondolkodott már ezen hogy kiköltözne az adott 2 ország eggyikébe vagy van itt olyan aki már a 2 közül valamelyikben lakik ?2020. nov. 29. 13:38
12/19 anonim válasza:
Korea nem jó. Alapvetően a keleti munkamorál nyugatiként nehezen bírható.
13/19 anonim válasza:
Igen! Én Németországot választottam, nem bántam meg. Magyarországon nekem sem volt senkim, itt vannak barátaim, és gyermekem is:)
14/19 anonim válasza:
Hát én Angliában élek és nem ajánlom. Ha azt hiszitek, hogy a magyar emberek a leghülyébbek akkor ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. Tele van hülyével az egész ország, nem számít, hogy vidámak, mert a hülyeségükkel kicsinálnak. Ja és a fiatalok itt sem vidámak, itt is népszerűek a depis, nyavalygó fiatalok. És ha ez nem lenne elég, állandóan esik. Szóval én már alig várom, hogy elhúzzak innen egy vidámabb helyre, mert ez a legdepisebb ország amit eltudok képzelni.
15/19 anonim válasza:
14-es vagyok, és az lemaradt, hogy itt a környékemen meg mindenki elég zárkózott, de az angolok amúgyis zárkózottak úgy hallottam. És otthon sem tudtam barátokat szerezni, itt sem. Szóval jól mondják itt, akik azt mondják, hogy ha otthon nem tudsz barátkozni, akkor itt még nehezebb lesz. Én is úgy jöttem ki, hogy új élet, új lap. De nem mentem semmire. Itt vagyok, nincs egy barátom sem, sőt ki is vagyok közösítve (az is igaz, hogy nem szeretik a kelet-közép-európaiakat). Ráadásul az időjárás miatt mindig letört is vagyok. Nyáron fűtenünk kellett, télen még annyi hó sem esik mint otthon. Olyan mintha egész évben 1 évszak lenne, amiben mindig esik az eső, fúj a szél. Szóval kb számolom a napokat, hogy befejezzem itt a sulit, és mehessek egy életvidámabb országba, aminek a kultúrája közelebb áll hozzám és jobb az idő. Amerikába mennék, csak oda sajnos nehéz kijutni :(
16/19 anonim válasza:
15-ös. Szerinted miért írtam, hogy Új Zéland a tuti? Szép idő, szép hely, egyszerűbb kijutni...
17/19 anonim válasza:
Miért nyavajognak ennyien hogy nehéz kijutni az USÁba.. emberek.. menjetek ki illegálisan nyugodtan.. Semmi bajotok nem lesz... ha nem vagytok salakmotoros indiai agyontetovált kedokormányos balf*szok akkor menni fog. Ne higyetek az álhíreknek, simán lehet munkát találni
18/19 anonim válasza:
Anglia egy sz@rfészek. 8 év után vágyom haza. Sok a választék igaz, de nem vagy boldog mert mindened megvan, a család, barátok távol.
Más a mentalitás, mindig kivételezés itt is. Egy lyukban kell laknod más emberekkel összezárva, nem olcsón.
De nem beszélnélek le róla hogy kimenj. Nekem is hasonló okaim voltak annó mikor kijöttem a párommal. Alapvetően nem bánjuk, de már vágyunk haza.
19/19 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, ahogy a 18-as. Miután hazajutok végre innen, soha többé nem akarok visszajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!