Korlátozás nélküli karácsony! Mit szóltok ehhez?
Én örülök neki, hogy korlátozások nélküli ünnepek lesznek. Karácsonykor amúgyis csend van az utcákon, hülye az aki azt gondolja, hogy ilyenkor jobban terjed mint egy átlagos hétköznap.
Igen, kell ez a kis lazítás én nekem ez a véleményem és jó lenne már egy olyan nap amikor nem a koronavírusról van szó a médiában. Remélem legalább a karácsony két napján elengedik a vírus témát.
"Nem keresek indokokat, hogy kujtoroghassak."
Mi az a kujtorgás, még soha nem csináltam ilyet :)
A másik meg hogy a korlátozásokban rengeteg a hiba. Az emberek nem indokokta keresnek hanem próbálunk rávilágítani a hibákra. Tömegbe és összejövetelekre, boltba korzózni én se fogok menni. De nem 8-tól hanem egész nap.
Aztán most a #22-es válaszom minek kellett lepontozni? Már saját véleménye sem lehet az embernek?
Megértem, hogy ti egész napos kijárási tilalmat akartok és nem is pontozlak le de ne legyen már probléma ha más nem arra vágyik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!