Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A való életben is borzasztóan...

A való életben is borzasztóan fáj a herén rúgás?

Figyelt kérdés

Mint a filmekben, hogy jön a gonosz maszkos verőember erre egy jó erőset belerúgnak a mogyijaiba és már ki is fekszik és fetreng a fájdalomtól.

Ez ilyen könnyen működik és ennyire fáj a való életben is van nem éppen?

2020. nov. 26. 17:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Többször olvastam már hogy önvédelemre nem ajánlják mert nem mindig hatásos.
2020. nov. 26. 20:49
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
21#: igen, ezt én is olvastam már, mert pont, hogy jobban felspanolják inkább emiatt, tehát 2×-es energiával fog utána támadni. Van, akinél hosszabb, van, akinél rövidebb ideig tart a fájdalom, de inkább az, hogy egy hapsit lealáz így egy nő, emiatt kezd el inkább gyorsan 2×-es erővel újratámadni.
2020. nov. 26. 20:53
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

A tökön rúgás, a nőknek a péniszirigységből fakadó örökös fétise, és ennek az aljas cselekedetnek már csak a puszta gondolata is testi-lelki perverz kielégülést okoz náluk.

Azt viszont vagy elfelejtik -vagy nem is tudják-, hogy egy hasonló rúgástól a nők ugyanúgy össze fognak csuklani a fájdalomtól annak ellenére, hogy nincsenek is tökeik.

Férfiember ilyet még a legaljasabb nővel sem csinál, de a nők már nem ennyire kíméletesek egymással.

Nem fogom belinkelni, de a YouTube tele van ilyen jelenetekkel ahol agresszív csajok ütik-vágják egymást, és gyakran ilyen rúgással terítik le a másik csajt.

2020. nov. 27. 11:30
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakit így lealáznak, akkor a vizelés is nehezebb lesz számára egy ideig?
2020. nov. 27. 11:50
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

Ha igaz az MMA-s sztori:

Azért a felháborodó férfiaknak: miért nem volt rajta védő? Én is küzdősportot űzök nőként és eszembe nem jutna egy erős/technikás emberrel kiállni mell és fogvédő nélkül. (Emellett én mondjuk borzasztóan érezném magam, ha ilyen történt volna.)

Amúgy MMA-ztam is rövid idegig, sajnos ott minden is előfordulhat, talán emiatt is váltottam, nekem az túl durva volt.

2020. nov. 27. 11:57
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
Ha valaki ki akarná próbálni, milyen herén rúgva lenni, azzal szívesen megteszem némi költségtérítés fejében (elég a benzinpénz, meg esetleg egy kávé vagy kóla előtte/vagy utána). Pontosan olyan erővel rúgok, ahogy szeretnéd, sem nem nagyobbat, sem kisebbet. Elég nagy gyakorlatom van ebben :)
2020. nov. 27. 20:48
 27/27 anonim ***** válasza:
26#: gondolom hapsi vagy...
2020. nov. 28. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!