A való életben is borzasztóan fáj a herén rúgás?
Mint a filmekben, hogy jön a gonosz maszkos verőember erre egy jó erőset belerúgnak a mogyijaiba és már ki is fekszik és fetreng a fájdalomtól.
Ez ilyen könnyen működik és ennyire fáj a való életben is van nem éppen?
A tökön rúgás, a nőknek a péniszirigységből fakadó örökös fétise, és ennek az aljas cselekedetnek már csak a puszta gondolata is testi-lelki perverz kielégülést okoz náluk.
Azt viszont vagy elfelejtik -vagy nem is tudják-, hogy egy hasonló rúgástól a nők ugyanúgy össze fognak csuklani a fájdalomtól annak ellenére, hogy nincsenek is tökeik.
Férfiember ilyet még a legaljasabb nővel sem csinál, de a nők már nem ennyire kíméletesek egymással.
Nem fogom belinkelni, de a YouTube tele van ilyen jelenetekkel ahol agresszív csajok ütik-vágják egymást, és gyakran ilyen rúgással terítik le a másik csajt.
Ha igaz az MMA-s sztori:
Azért a felháborodó férfiaknak: miért nem volt rajta védő? Én is küzdősportot űzök nőként és eszembe nem jutna egy erős/technikás emberrel kiállni mell és fogvédő nélkül. (Emellett én mondjuk borzasztóan érezném magam, ha ilyen történt volna.)
Amúgy MMA-ztam is rövid idegig, sajnos ott minden is előfordulhat, talán emiatt is váltottam, nekem az túl durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!