Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Volt már olyan, hogy valaki rátok csapta a telefont? És ti csaptátok már rá valakire a telefont? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
volt már. szakács főni anno amikor felhívott tavaly hogy hmmm szokásos felelőtlenség stb, elkzdte mondogatni és én letettem a telefont. én max régen szülöknek csináltam ezt xd ennyi
2020. nov. 25. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Telefonos üzletkötőkre rendszeresen...
2020. nov. 25. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem durván, de az ügynökökre folyamatosan!

Meghallom, hogy orvosi vizsgálatot, vagy porszívót, vagy vmi hasonlóról akar dumálni, már az első mondatnál azt mondom, hogy köszönöm, nem érdekel, és leteszem.

2020. nov. 25. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
2-es: épp csak megelőztél! :-D
2020. nov. 25. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Mindenki utálja a telefonos ügynököket. Akkor mégis miért éri meg ezt csinálni nekik?
2020. nov. 25. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

#5:

Mert azért lehet vele keresni, nem is keveset. Csak ahhoz kell hozzászokni, hogy sokan fognak üvöltözni veled, meg rád cseszni a kagylót úgy, hogy a szomszéd irodába is áthallatszik a fejhallgatódból. 😁

Üdv:

Egy telemarketinges

2020. nov. 25. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:

5-ös! Köszönöm a választ. :) Bevallom, én az első mondatnál elköszönök és kinyomom a telefont eléggé el nem ítélhető módon és mindig elgondolkodik, hogy ki az, akinek van idegrendszere és gyomra ezt a munkát végezni. De ha fizet, akkor nyilván ez az oka.

Bár az a termék, amit telefonon tukmálni kell, hát mit is mondjak....

2020. nov. 25. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, a marketingesekre, a szolgatatom eroszakos ugyintezoire, amikor csomagvaltasra akarnak rabeszelni (egyszer az egyik lehulyezett kozben, amiert nem akartam elofizetesre valtani), valamint azokra akik nem tudnak tisztelettel beszelni a masikkal.

Off: amugy hallucinaltam, vagy az elobb tenyleg rab*sztad volt odairva es at lett javitva racsaptadra?😃😃😃 Ezt hogyan? Ha karomkodok egy kerdesben, akkor nekem toroltettek eddig.

2020. nov. 25. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
8: a ráb.cta volt, biztos a modik finomították... :-DDD
2020. nov. 25. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
#6: szomorú, hogy mások átveréséből ilyen jól megélnek egyesek... :((((
2020. nov. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!