Melyik (emberes) reklámot gyűlölöd a legjobban?
Főleg a doku csatornákat nézem annak talán van értelme.
De azért néha mást is.
És hát 1-2 csatornán több a reklám mint a műsor.
Én azt gyűlölöm a legjobban ami úgy kezdődik hogy "helo f☆s család vagyunk...
Jobb esetben idáig jutok mert nekifutásból lerúgom a tv-t ha meghallom nagyon gyűlölöm.
A többi zene részlet reklám is undorító, de ez?!
Nekem az a "viszketős" reklám, tudjátok, aminek a végén az a droid narrátorp*csa azt mondja: "Csak akkor vakarja, ha akarja!" Na most nem tudom, hogy aki ehhez a szinkront készítette, ennyire egydimenziós volt az agya, hogy nem jött rá, hogy ennek a mondatnak k*rvára semmi értelme nincs?
B*szdmeg, ha nekem viszket valamim, akkor legtöbbször megvakarom (nem feltűnően és lehetőleg elvonulva), akkor azt én akarattal teszem, vagy nem? De ha nem viszket semmim egyáltalán, akkor meg minek vakarózzak?
Mondjuk én napi szinten dolgozom televíziós reklámokkal"
Pontosan mivel?
Én direkt nem megyek oda vásárolni.
Mert ugye a reklámok lényege az hogy rávegyék az embereket hogy vegyék meg azt is amire nincs is szükségük.
Gyógyszer reklámok is undorítóak. Hülye vagy? Szegyé magnéziumot attól okos leszel.
És már youtubon is támadnak a reklámok. Azért kell fizetni a tv számlát hogy a reklámok között 10-20 éves SD műsorokat nézzél a 8k tv-n. Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!