Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik (emberes) reklámot...

Melyik (emberes) reklámot gyűlölöd a legjobban?

Figyelt kérdés

Főleg a doku csatornákat nézem annak talán van értelme.

De azért néha mást is.

És hát 1-2 csatornán több a reklám mint a műsor.

Én azt gyűlölöm a legjobban ami úgy kezdődik hogy "helo f☆s család vagyunk...

Jobb esetben idáig jutok mert nekifutásból lerúgom a tv-t ha meghallom nagyon gyűlölöm.

A többi zene részlet reklám is undorító, de ez?!

2020. nov. 21. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
En nem nezek ilyeneket, ezt nem tudtam. Ugy mar eleg gaz ezt erőltetni
2020. nov. 21. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem az a "viszketős" reklám, tudjátok, aminek a végén az a droid narrátorp*csa azt mondja: "Csak akkor vakarja, ha akarja!" Na most nem tudom, hogy aki ehhez a szinkront készítette, ennyire egydimenziós volt az agya, hogy nem jött rá, hogy ennek a mondatnak k*rvára semmi értelme nincs?

B*szdmeg, ha nekem viszket valamim, akkor legtöbbször megvakarom (nem feltűnően és lehetőleg elvonulva), akkor azt én akarattal teszem, vagy nem? De ha nem viszket semmim egyáltalán, akkor meg minek vakarózzak?

2020. nov. 21. 11:53
 13/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk én napi szinten dolgozom televíziós reklámokkal"

Pontosan mivel?

2020. nov. 21. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Camember
2020. nov. 21. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
13, felügyeleti oldalon, melyik csatornán milyen és mennyi reklám megy, és megfelelnek e a jogszabályi elvárásoknak. Így nagyon leegyszerűsítve a dolgot. :)
2020. nov. 22. 14:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Nincs leegyszerüsítve, nézed a reklámokat, nem kell hozzá diploma.
2020. nov. 23. 07:51
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Örülök, hogy ezt így megállapítottad, és köszönöm szépen a degradálást így korán reggel. :D
2020. nov. 23. 08:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Kár, hogy az megfelele a jogszabalyoknak, hogy minden reklamszunetben ment ez a szar lutz reklam
2020. nov. 23. 08:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Én direkt nem megyek oda vásárolni.

Mert ugye a reklámok lényege az hogy rávegyék az embereket hogy vegyék meg azt is amire nincs is szükségük.

Gyógyszer reklámok is undorítóak. Hülye vagy? Szegyé magnéziumot attól okos leszel.

És már youtubon is támadnak a reklámok. Azért kell fizetni a tv számlát hogy a reklámok között 10-20 éves SD műsorokat nézzél a 8k tv-n. Szánalmas

2020. nov. 23. 09:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Kategorikusan undorodom az összes reklámtól, mert a jelenlegi felállás szerint nem terméket ajánlanak az embereknek, hanem kategorikusan hülyének nézik. Az a része még érthető LENNE az alapkoncepciónak, hogy valamiből fizetni kell a televíziónál dolgozókat és jogdíjakat is kell fizetni, ha az emberek időközönként változatosabb műsort is SZERETNÉNEK nézni. A jelenleg bevált gyakorlat azonban az, hogy időközönként találunk a tévé előtt eltöltött idő alatt néha valami mást is, ami véletlenül megszakítja a reklámblokkokat és ami nem reklám az is szinvonalatlan vagy az ember történelmével azonos korú produktum. Amikor az embernek fél óra alatt 30000-szer tolják bele erőszakosan nanomomentumra ugyanazt a szart, akkor már ökölbe szorul a bokája, - s bár vigasztalódhatna azzal, hogy időközönként lát valami műsort is, de erről szó nincs. A kor televíziója jelenleg azt a szerepet tölti be hogy elhülyülhetnek előtte ülve az emberek vagy háttér-zajforrás, hogy csak ne legyen csend a lakásban, fizikálisan. Egyébként meg egy nagy nulla, ami csak arra jó, hogy az áramot zabáltassa valamivel az ember. Hozzáteszem: csak a szart (!) kell agyon reklámozni, - mert a valóban működő, jó dolgokról az emberek beszélgetnek egymással és nem fogok semmiből többet vásárolni, mert éjjel-nappal azt ORDÍTJA nekem valami idióta szélhámos, hogy "ezt márpedig meg kell, hogy vedd"! -Már csak azért sem! Abban naprakész vagyok, hogy mit NEM szabad megvenni - és ha pisztolyt nyomnak a homlokomhoz, akkor sem fogom azt a trágyát megvenni, amit reklámoznak, - már csak azért sem, mert a pofátlan agresszivitást így tolerálom. Ha nem lennének ennyi időtartamot felemésztőek, ennyire tartalmában azonosak, ennyire agresszívek, pofátlanok, hazugok a "reklámok", talán másként viszonyulna sok ember a reklámokhoz, de amíg folyamatosan csak a fost öntik az emberekre, nem kell csodálkozni, hogy úgy viszonyul sok ember a szarfolyamhoz, mint ahogyan! Nálam a távkapcsolón a leggyakrabban használt gomb a csatornaváltó ás a némító gomb, - talán nem véletlenül!
2020. nov. 23. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!