Melyik (emberes) reklámot gyűlölöd a legjobban?
Főleg a doku csatornákat nézem annak talán van értelme.
De azért néha mást is.
És hát 1-2 csatornán több a reklám mint a műsor.
Én azt gyűlölöm a legjobban ami úgy kezdődik hogy "helo f☆s család vagyunk...
Jobb esetben idáig jutok mert nekifutásból lerúgom a tv-t ha meghallom nagyon gyűlölöm.
A többi zene részlet reklám is undorító, de ez?!
Az összes zenés
Tantum verde, ez kell most nekeeeem, uuooohooooo
Guritsd, kerlek, a sampont
Pancsiztam, tiszta vagyok...
Hogyha az orrom eldugul...
Vodafone idiótán éneklő kislany
Ha ég,artelac..
Az alza most így mar fel se tunik, meg se hat
Ez tényleg nagyon idegesítő. Meg az Artelac szemcsepp.
Az ilyen erőltetett zenés viccesnek gondolt reklámok nem jönnek be. Jaj meg a Sperbank.
Nagyon szánalmas amikor beraknak valami zenét ami nem is illik oda, meg valami teljesen random történés, de ha alárakják a zenét úgy már eladható.
#2 ne sorold.
A snup meg a vodás reklám szerintem aranyos :D
A Lutz engem is idegesít, de az még jobban idegesített, hogy nem értem, mit mondanak, én azt hittem, valami tulajdonság hangzik el, hogy milyen család. Úgyhogy ennek végül utánanéztem, hogy "Helló a Putz család vagyunk", sose jöttem volna rá basszus. :D De azt tudtátok, hogy nem szerkesztett videó, hanem az a baszott piros szék tényleg létezik?! Belekerültek vele a rekordok könyvébe is.
(Végül is, bármilyen idegesítő is, de célt ért a reklám, mert rájuk kerestem. :D)
Mondjuk én napi szinten dolgozom televíziós reklámokkal munkámból kifolyólag (amúgy itthon tv-t nem is nézek soha), úgyhogy elég magas az ingerküszöböm mostanra.
Korábban az egyik Alzás éneklős ment az agyamra (kiááárusításss, kiááárusítáá-háás...), meg főleg a gyerekjátékok reklámai, azoknak kábé a felét idecitálhatnám, nem győzök tőlük kiborulni. Aktuális "kedvencem" Potyi a flamingó "ajjaj, mennem kell, ajjaj mennem kellllll" énekelgetése, bár itt maga a játék se kutya, hogy saját vécéje van, és folyik bele a híg sárga fos, de jó...
(Mondjuk ez tuti valami kattanás a játékgyártóknál, hogy a cuki gyerekjátékok témája a pisi-kaki-takony és egyéb gusztustalanságok... tegnap már egy autós garázs(!)nál láttam, hogy megzabál a tyrex, és hátul kiszarja a kocsit, fúúúúj haha de vicces.)
Szóval nekem ezek a gyerekjátékok jobban az agyamra mennek, mint a zenések.
6, a gyerekeknek is.
Unokaöcsém ahogy oviba kerult, rájött Nándival, hogy kaki,pisi,kuki szentgaromsag zseniális. Egyszer el kezdte nekem sorolni, hogy a nap miket kakil le, ugy vami 30 dolog, a fel haz, egyesevel
Kuki helyett pukit akartam, csak mar belezavarodtam.
Szoval a pisi, puki, kaki azok viccesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!