Hogy nézne ki számotokra az ideális reggeli ébredés? Mire szeretnétek a leginkább felkelni?
Figyelt kérdés
Ha kort és nemet is írtok, megköszönöm :)2020. nov. 18. 20:53
11/26 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? :-( Ennyire prűd itt mindenki?
12/26 anonim válasza:
Kialudtam magam,nem fáj a hátam,aznap nem kell csinálnom semmit. 38F
13/26 anonim válasza:
Arra hogy a párom itt fekszik mellettem, átölel, rámnéz es azt mondja jó reggelt kicsim :-)
14/26 anonim válasza:
Arra, hogy pontban, amikor fel kell ébrednem, akkor kelljek, és nem órákkal előtte. (F38)
15/26 anonim válasza:
Ha megszolalna valóban az a szám, ami a fejemben megy.
Ilyen meglepit már okozott nekem egy DJ exem, épphogy kinyitottam a szemem, ö a szerkesztönél molyolt épp, erre kérdezte, melyik szám megy a fejemben, válaszoltam, es indult is azonnal:)
Soha nem éreztem még ilyen leirhatatlan érzést, amit akkor. Szinte transzba estem :D
16/26 anonim válasza:
*de meg honnan tudta, hogy egy szám megy a fejemben??
17/26 anonim válasza:
*kb valahol ahhoz hasonlo mintha a (fé)álom átjönne kicsit a valoságba, vagy nem is tudom hogyan lehetne ezt az érzést átadni.
18/26 anonim válasza:
Napsutes ,tenger morajlasa hallatszik a 100 emeletes felhokarcolo 100 nm-es korteraszom felol,a kutyam olelget,egy kigyurt szepfium takarit epp es apritja a reggelim.
19/26 anonim válasza:
Kilenckor arra kelni, hogy a párom egy puszit nyom az arcomra aztán kávét hoz az ágyba miközben az ablakon keresztül látom a napsütést. :D
20/26 anonim válasza:
Hétköznap:
Felkelek, meglátom, hogy még csak 6:30-van, kényelmesen elkészülök és 8-re beérek a dolgozóba. Nem pedig a szokásos felkelek, meglátom, hogy mindjárt 8 óra. Engem totál össze kavar az óraállítás utáni időszak.
Hétvégén:
Felkelek, korán van, de kipihent vagyok, jó az idő és mehetek túrázni, kirándulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!