Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rosszul érint,hogy elhord...

Rosszul érint,hogy elhord mindennek?(Minden lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel barátok voltunk.Megtudta,hogy van barátom és kiakadt ennek több hónapja.Azóta is másokkal továbbít üzenetet nekem mivel én tiltottam mindenhol.Elhord mindennek és a legjobban ez azért esik rosszul mert minden erőmmel segíteni akartam neki,ott voltam mellette mikor senki,rengeteg dolgot áldoztam fel miatta.És egy ennyi miatt én vagyok elhordva,nem értem nem is szeretném érteni csak rosszul esik nagyon és nem tudom mit tehetnék ez ellen hogy ne érintsen ennyire meg.
2020. nov. 16. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki, és sérti a hiúságát, hogy összejöttél mással. A tiltás helyett meg kellett volna beszélnetek. A közös ismerőseitek is hülyék, ha ilyesmibe belefolynak, ha mást nem, akkor legalább ezt állítsd le.
2020. nov. 16. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehetett beszélni vele.Mikor lehívtam akkor lejött úgy mint aki 1 napja csak alkoholt fogyaszt,emellett bekötötte magát fáslival,belekötött az emberbe és nekem akart jönni.Neten keresztül se volt jobb,(szintén pár hónapja)írta hogy sajnálom meg hogy minden jót kíván,2 napra rá írja hogy mekkora ez meg az vagyok.Próbáltam vele sokszor megbeszélni de nem tudtam.
2020. nov. 16. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
incel pali szegeny. azt hitte azert mert baratok vagytok (bar ha igy viselkedik nem vagytok), nekedkotelesseged az o karjaba omlani
2020. nov. 16. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyrnkor derül ki kivel baratkoztal.

Igaz baràt mêg egy elválás utan sem tesz ilyez

2020. nov. 16. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!