Konfliktus megoldási készséget könyvekből meglehet tanulni?
Az a könyv amit ajánlottam, pont nem arról szól milyen viselkedés formát vegyél fel. Éppen azt magyarázza el, hogyan képes ember ledarálni magát a kényszeredett viselkedésformáktól, amiknek meg kell felelnie, ha nem akar balhét.
Arról szól hogyan tudsz kilépni egy ilyen kapcsolatból, hogyan erősítsd meg magad, hogyan ismerd fel azonnal a jeleket és hogyan ne lépj bele mégegyszer ugyanabba a pocsolyába.
Ja es ugy is alakulnak ki eleve a köreim, hogy az olyan srácok akik pl randira hivnak sétàlni es ilen tétovàn kezdeményeznek es nem is irnak csak hetente egyszer egy szia mizu-t azokkal kapcsolatom sem lesz, mig ellenben egy dominans mindezt ugy csinalja hogy màr elsö nap elvisz a haverjaihoz is bemutatni és màr szinte a nöje vagyok mert ö ezt eldöntötte, nemhogy hetente ir hanem naponta hiv videochatre ha le akarom ràzni meg anyait apait az életét is beladja joformàn.
A legutolso baràtom mire megkapott màr könnyezve, mondta hogy szeretlek, örökre akarlak, egy olyan ember aki 10 màsiknak nekimegy ha kell és nincs menekvés.
En meg ugye gyenge vagyok. Elkapnak.
Köszi a könyvet!!
elovasom.most ugy ráerek mig nem jön vki ujabb az életembe
*a legjobb rész:"Bízz bennem én nem olyan vagyok mint az exed, nem az exed vagyok!!"
Onnanstol kezdödik a baj mikortol ezt elhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!