Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Konfliktus megoldási készséget...

Konfliktus megoldási készséget könyvekből meglehet tanulni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a könyv amit ajánlottam, pont nem arról szól milyen viselkedés formát vegyél fel. Éppen azt magyarázza el, hogyan képes ember ledarálni magát a kényszeredett viselkedésformáktól, amiknek meg kell felelnie, ha nem akar balhét.

Arról szól hogyan tudsz kilépni egy ilyen kapcsolatból, hogyan erősítsd meg magad, hogyan ismerd fel azonnal a jeleket és hogyan ne lépj bele mégegyszer ugyanabba a pocsolyába.

2020. nov. 16. 11:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja es ugy is alakulnak ki eleve a köreim, hogy az olyan srácok akik pl randira hivnak sétàlni es ilen tétovàn kezdeményeznek es nem is irnak csak hetente egyszer egy szia mizu-t azokkal kapcsolatom sem lesz, mig ellenben egy dominans mindezt ugy csinalja hogy màr elsö nap elvisz a haverjaihoz is bemutatni és màr szinte a nöje vagyok mert ö ezt eldöntötte, nemhogy hetente ir hanem naponta hiv videochatre ha le akarom ràzni meg anyait apait az életét is beladja joformàn.

A legutolso baràtom mire megkapott màr könnyezve, mondta hogy szeretlek, örökre akarlak, egy olyan ember aki 10 màsiknak nekimegy ha kell és nincs menekvés.

En meg ugye gyenge vagyok. Elkapnak.

2020. nov. 16. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Köszi a könyvet!!

elovasom.most ugy ráerek mig nem jön vki ujabb az életembe

2020. nov. 16. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
*úgyis ráérek
2020. nov. 16. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
*elkapnak=beleszeretek és elvesztem :(
2020. nov. 16. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:

*a legjobb rész:"Bízz bennem én nem olyan vagyok mint az exed, nem az exed vagyok!!"

Onnanstol kezdödik a baj mikortol ezt elhiszem.

2020. nov. 16. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!