Mi várható, ha egy pszichopata és egy szociopata között konfliktus alakul ki?
Hát, konfliktus.
Erre így ennél többet nem igazán lehet mondani. Embere és helyzete válogatja, ki, mire, kivel szemben hogyan reagál.
"Semmi különös, mindkettő azért veszélyes, mert egészséges embernek adja ki magát"
Csak a pszichopata tűnik egészségesnek.
#4 És abba a versengésbe nem tartozik bele, hogy kib.asznak a másikkal, ha úgy hozza a szükség? Szerintem méginkább jellemző ez mint normális emberekkel szemben.
#5 Ez ellehetetlenítené azt, ami őket élteti.
A kérdés feltevése se túl jó, elvileg ugyanarról a problémáról van szó.
A pszichopata ilyennek születik, a szociopata pedig a környezete hatására változik ilyenné.
A másik: Egyikük se feltétlenül rossz, csak éppen nem törődnek a többiekkel. Hülyeség hogy a bűnözők között sok a pszichopata; egy tisztán pszichopata pl. nem nagyon csinál olyat, ami miatt bezárják.
1/1 ez nem teljesen van így
voltam egy hosszabb külföldi úton egy ismerősömmel, aki elég depresszív, én meg szorongásos
3 napon úgy összebalhéztunk hogy majdnem eljöttem vonattal, hogy találjon haza az autóval ahogy tud (nem tudott volna, nem ért a navihoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!