Hogy létezhet ennyi beteg ember?
beléptem egy csoportba facén, azt hittem egy vicces mémcsoport, ahol lehet baromkodni, de kiderült nem az.
valami retardműhely.
Hát ezek betegek! ha nem posztoltak 20 öngyilkosságot egy nap alatt, akkor egyet se.
Legutóbbinál is azt videózták le, ahogy kiugrik egy ember kb a 4. emeletről. Ott van széttörve, vérzik, és még kamerázzák.
DE!!! A kommentektől jobban hányok. Még ők röhögnek.
Szép fejes volt, 10/8
csapó 1. nem jó, újra.
10 ből hét 3-4 röhögős emoji.
olyat reccsent a nyaka, hogy egyből felállt a farkam.
Ez egyszerűen borzalmas!
ma reggeli videó: egy embert kilapított egy teherautó, ami nekiment a falnak. Közöttük volt az ember. Ezek azon röhögnek, ahogy a nyakán folyt ki a motorháztetőre az összes bele az embernek.
Ezt én sem értettem soha, hogy hogyan tudnak rajta röhögni. Mintha abszolút nem lenne lelkük.
Szerintem az ilyen oldalak a pszichopatákat vonzzák leginkább, ezért röhögnek rajta együtt, őket nem érinti meg.
Én is néztem gore tartalmat régen, de soha nem tudtam volna rajta röhögni, inkább a kíváncsiság hajtott. Depressziós voltam akkoriban és nagyon érdekesnek tartottam hogy hányféle módon halhat meg egy ember, hogy mi minden történhet a testtel. Elborzasztott az egész és ma is kísértenek a látottak. Ettől függetlenül még ma is kíváncsi vagyok ezekre az esetekre, de már idősebb vagyok és gyáva vagyok ilyeneket nézni.
Attól függetlenül hogy én is néztem, mindig is felháborított hogy a kommentekben milyen dolgokat írtak ezek a degenerált barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!