Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok sétálni otthon,...

Szoktatok sétálni otthon, egyedül?

Figyelt kérdés
Hiányzik, hogy kimozduljak otthonról, de közben pedig nincsen semmi dolgom és nem tudok hová menni. Alapból gyalog szoktam járni mindenhová, de csak úgy céltalanul sétálni nem szoktam. Nem is szép, tiszta, kellemes a környék, hanem éppen ellenkezőleg. Közben pedig nincsen sehol semmi érdekes, minden üres, sehol senki, sehol semmi. Valamint nincsen senki sem, akivel együtt sétálhatnék, így pedig még unalmas is. Más ötletem viszont nincsen, hogy hová mehetnék vagy mit csinálhatnék, hogy ne csak itthon ücsörögjek.
2020. nov. 13. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Szoktam.
2020. nov. 13. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
2020. nov. 13. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Szoktam.
2020. nov. 13. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Szoktam a kertben körbe-körbe. Néha uncsi, de jobb mint az ágyban hemperegni mindig.
2020. nov. 13. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Ebben a hideg, esős, novemberi időben nem igazán (pláne, hogy most már kintre is kötelező maszkot hordani), de ha kellemes a klíma, akkor én imádok sétálni.
2020. nov. 13. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

A szobámban sétálni én már régebb óta is szoktam.

Remélem senki se nézeget a Tekergők térképén, mint Dumbledoret. :D

(Gondolkodni, elmélekedni szoktam ilyenkor. Mint pl mikor sokat utazol, s nézed a tájat, s közben minden hülyeség és világmegváltó gondolat az eszedbe jut. Valahogy jobban megy ez nekem, ha mozgásban vagyok, viszont nem kell új helyeken járjak, a szoba is jó.)

2020. nov. 13. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy Gyakorizni, Facebookozni vagy Messengerezni is szoktam "menet közben".

/utolsó vagyok/

2020. nov. 13. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Rengetegszer latok gombaszedo embereket az erdoben … egyedul is. Szoval menj el gombat szedni.
2020. nov. 13. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Néha szoktam, ha túl sok minden. De nem szeretem már a környéket, szívesebben sétálnék máshol. Szeretek egyedül sétálni, céltalanul.
2020. nov. 13. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Céltalanul soha nem sétálok, mindig van valami célja, vagy megyek valahova, vagy a kutyámmal sétálok, vagy sportolok, vagy fotózok.
2020. nov. 13. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!