Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnál egy olyan...

Mit gondolnál egy olyan felnőtt emberről, aki gyermekkora óta csak fekete ruhákat hajlandó viselni?

Figyelt kérdés

Számára ennek szimbolikus jelentése van, a fekete szín az egész életét, az identitását jelképezi.

Sosem lenne hajlandó mást felvenni, másmilyen színben el sem tudná magát képzelni.

Már több, mint egy évtizede jár feketében.

Elítélnéd emiatt?

Szóba állnál egyáltalán vele, ha ezen kívül nagyjából mindenben átlagos?

Ugyanúgy kezelnéd, mint a többi embert?

Mit gondolnál róla, miért jár feketében?

2020. nov. 13. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Én kb 15éves korom óta feketében járok. Volt,hogy ötösével vettem fekete farmert. 30.születésnapomra elmentem anyámhoz kék farmerban és kerek szemekkel nézett rám "Kisfiam még sosem láttalak kék nadrágban, jol vagy?"
2020. nov. 13. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Azt gondolnám, hogy nem korpásodik a fejbőre. Akinek ugyanis korpásodik az inkább világosabb ruhákban jár, amin nem zavaró a korpa.
2020. nov. 13. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Elfogadom, hogy neki ez fontos, vagy bejön, és ezért hordja.
2020. nov. 13. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Azt gondolnám,hogy tetszik neki a fekete szín,és semmi közöm,hogy milyen ruhát hord.
2020. nov. 13. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Azt gondolnám, hogy valamit gyászol.
2020. nov. 13. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
En praktikussagi okokbol es idojiany miatt hordok szinte csak feketet! Szoval siman szimpatikus lenne.
2020. nov. 13. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
Sajnálnám, hogy nem tudja kihasználni a gyönyörű színek változatosságát és nem leli örömét az öltözködésben. A fekete kb csak a tél színtípusnak áll jól, másokon nagyon előnytelen. De az ő dolga, nyilván nem kezdenék vele semmit.
2020. nov. 14. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, hogy ki mit hord. Én is szinte csak feketében járok, és az sem érdekel, hogy mást érdekel-e.
2020. nov. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!