Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha te lennél a genyó edzo és...

Ha te lennél a genyó edzo és kérhetnél az egyesuletedbe egy alapkövetelményt, mi lenne az?

Figyelt kérdés

Mondom a példát: shaolin kung fu edzzo vagy és az elvárásod hogy az egyessuletedbe belépők mutassanak neked egy kip up-ot

Nálad milyen sporthoz, milyen beugroo játszana?

2020. nov. 13. 04:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki komolyan veszi a sportot, akkor ne dohányozzon és alapelvárás, hogy étkezzen egészségesen és változatosan. És a lelki egészségével is ugyanúgy foglalkozzon, mint a testedzéssel.
2020. nov. 13. 05:47
 2/7 anonim ***** válasza:
1es. Na igen a célokat ne állitsd be alapkövetelménynek.
2020. nov. 13. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi van, bal lábbal keltél fel, hogy már máris korán reggel kötözkötsz a másikkal?

De arra bezzeg lusta vagy, hogy a kérdésre válaszolj!

2020. nov. 13. 07:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat! Én valami ügyességi témára gondoltam a kérdesemben😃
2020. nov. 13. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Azért vagy edző, hogy megtaníts neki mindent, és rávezesd a normális, helyes táplálkozás, dohányzás esetén a füstmentes életre...
2020. nov. 13. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
3as. Olvasd el az ötös válaszát. 2es voltam. Tudod a lusta:)
2020. nov. 13. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sportágtól függetlenül elvárnám, hogy kötelezze el magát, és vegye komolyan ezt a dolgot.
2020. dec. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!