Most akkor ők az úgynevezett menők, mert nem hordják a maszkot?
#3 Személy szerint le sem szarom az ilyen emberek egészségét, a bibi viszont ott van, hogy ha rajtam van maszk, egy covidoson viszont nincs, akkor ezerszer nagyobb eséllyel kapom el a vírust, mintha rajta lenne maszk, és rajtam nem.
Ez alatt a fél év alatt milliószor el lett már magyarázva, hogy a maszk első sorban azért kell, hogy ha TE vagy a vírushordozó, akkor ne tudd tovább adni a vírust az összes körülötted lévő embernek, és nem pedig azért, mert téged olyan hú-de-nagyon véd.
Namármost... Kell az nekem, hogy potenciálisan ki legyek ütve 2 kibszott hétre azért, mert randomjóskának egy kicsit kényelmetlen a maszk, ezért úgy dönt, hogy mindenki más mehet a pcsába? Nem igazán.
Rogan Ceci megmondta,h a maszk nem ved.
A Zorbanista dijtatura kenyszeriti az embereket a maszkviselesre.
Sokan mar nem hallgatnak hireket se,mert eleguk van a mesterseges gazdasagi csodgyartasbol es az emberek ellehetetlenitesebol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!