Új szemüvegem lett, a lencse ugyan az benne mint a régiben, mennyi idő lesz mire megszokom? Hányingerem van, olyan mintha süllyednék ez mikor múlik el?
Nekem ugy csinàltak szemüveget hogy mondta a szemész az egyik lencsére(amiben nem is làttam szinte olyan erös volt), hogy valojaban ezt kéne hordanom ennyire rossz a szemem, de a szem amiert nem hordok szemüveget folyamatosan erölködik es kompenzàl hogy lásson ezert nem látok benne azaz szoktatni kell hozzà a szemet. Ami fokozatosan törtenik azaz elöször gyengét hasznàljak amivel jobban làtok es nem torzit hogy kezdje szokni a szem hogy nem kell kompenzàlnia erölködnie.
Es fokozatosan váltunk majd erösebb lencsére.
Èn meg sem vettem volna olyat, ami amiben rosszul vagyok, az biztos.
Kérj alaposabb kivizsgálást szemészeten. Nekem sose voltak ilyen tüneteim új szemüvegnél, akkor sem, amikor változott a dioptria.
Azért kérdeztem vissza, hogy optika vagy szemészet, mert nekem optikában elrontották, csak az tűnt fel, hogy egyre nagyobb dioptriákat kapok, de kapkodom le a szemüveget, mert zavar, szemészeten derült ki, hogy tévesen cilinderes lencsét kaptam, pedig semmi szükségem rá. Azóta nincs ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!