Új szemüvegem lett, a lencse ugyan az benne mint a régiben, mennyi idő lesz mire megszokom? Hányingerem van, olyan mintha süllyednék ez mikor múlik el?
elvileg van valamennyi idő amíg garanciális, de ez csak a látás vizsgálatra szól az a gond. De ezt nézd meg mennyi idő és ha nem jó minél előbb menj vissza, bár arra számíts szerintem, hogy azt mondják minden rendben és hord még. De ha utána vissza mész megint és megint akkor talán van esélyed, hogy valamit csinálnak.
Amúgy meg olyan lencsét nem tudsz venni, mint az előző.
Nekem az volt, hogy bemérték a szememet 2.25 re és nekem meg igazából csak az 1.75 ami kényelmes. de mindig meg akarják magyarázni, hogy hát ezzel én nem látok rendesen. de ha erősebbet írnak fel, akkor nekem az rossz lesz. és igazából leszarom ha nem látom a nüanszokat 5 méterről.
Meg ilyen is volt nekem is, hogy megolvadt, mert én zuhanyoztam télen olyan helyen ahol nem volt fűtés és ilyen levegő fúvóval csináltam meleget és véletlen elé raktam le. Ott ugyanez volt amit írsz, hogy nem lehetett megmenteni hiába hajlítgatták nem lett ugyanaz.
MEg azt mondják a keret is számíthat abban, hogy mennyire kényelmes, a nagyobb kereteket nehezebb elvileg megszokni. De nem tudom neki igazából az volt mindig, hogy ami jó volt az egyből jó volt. Ami meg nem az nem. nem jött be ez a majd megszokom.
Nekem mióta van meg ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!