A tisztálkodáson kívül miket szoktál még csinálni a fürdőkádban fürdés közben?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írj!2020. nov. 12. 08:00
21/36 anonim válasza:
Ha olyan a hangulatunk, akkor gyertyafényes romantikázás a párommal. Tudom, sokaknak ez már sok lenne, de nekünk néha kell ez is.
Inkább zuhanyozni szoktam, sokkal célravezetőbb és nem pazarolsz vele annyi vizet.
25/N
22/36 anonim válasza:
Szerintem valami ilyesmit akarsz hallani:
Ujjazom magam, aztán öklözöm is, majd lassan feldugom vállig az egész jobb karomat, veszek egy nagy levegőt és szép lassan bebújok a méhembe. Ezután 9 hónap elteltével világra jövök és akkorát élvezek az élménytől, hogy az addigra üres fürdőkádat is telespriccelem.
18L (ja és ma lettem 18)
26/36 anonim válasza:
Hát van aki nem tud máshol/máshogy csajozni, mint hogy fárasztó és erőltetett privát üzenetekkel bombázza a nőket egy anonim oldalon. Nem szabad ezért kinevetni, legalább próbálkozik.
27/36 anonim válasza:
Engem amúgy érdekelnek a privátok nyilvánosban, szeretem, ha égnek a perverzek. Olyan szánalmasok.
29/36 anonim válasza:
Ó igen, én is megkaptam, hogy
"Segít-e az élet értelmének a megtalálásában, ha a lábad között hosszabb ideig mosakszol a kádban?"
30/36 anonim válasza:
Fingadozok és számolom a buborékokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!