Mit lehet tenni telefonos zaklatás ellen?
Én lehet felvenném, aztán letenném valahova, és mennék végezni a dolgom.
Hadd fogyjon a pénze.
De akkor eleve nagyon halkan kéne beszélni a telefonba, de valami érdekeset :)
Aztán ha felhangosítja hogy értse, akkor egy jót belesikítani, vagy belesípolni.
(Párom anno kutyasétáltatáskor hívott, már az kellemetlen volt ha odafüttyentett neki. Képzeljétek el magas hangerőn...)
#25 Ki tudja mikor unja meg... (mondjuk ha néha beleszólsz, hogy "halló?" akkor tovább tart)
Addig tudsz végezni egy kis házimunkát, tanulni (ha suliba jársz - ha nem, akkor is utána tudsz olvasgatni érdekes dolgoknak) vagy gépezni.
Nálam is volt egy ilyen időszak, én felvettem és kiraktam az asztalra a telefont, de nem szóltam bele. Mivel egy idő után így nem volt neki érdekes, abbahagyta.
Privát számot azóta alapból nem veszek fel (azelőtt is utáltam), ha meg kiírja a telefonom, hogy "potenciális csalás", akkor kinyomom és tiltom azonnal.
Vannak jo Appok erre,talán egy probát + ér:True Caller,TrapCall,seeborg.
És van még egy tel sz amit felhivhatsz,száz valahányforint/perc,de gondolom ezt ismered.
És ottvannak a hivás be á -sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!